Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosma21

chora tesciowa

Polecane posty

Gość kosma21

a raczej przyszła teściowa. Skręciła nogę, która ją unieruchomiła. Chciałabym ją odwiedzić, ale nie wiem z jakim upominkiem do niej iść. Poradzcie coś

Gość zz
Kwiaty. To się zawsze sprawdza.

Gość kosma21
dzięki za propozycję, ale kwiaty raczej odpadają: jest ogrodnikiem z wykształcenia i zna się na kwiatach jak mało kto ;)

Gość olej teściową
ja bym ją wypchnęłaa przez okno !!! Teściowe to takie niechciane gratisy !!!!!!!

Gość kosma21
no nie... mooja przyszla teściowa jest miła... i szkoda mi jej. Doradcie coś

Gość olej teściową
ja nie mogę Ci nic doradzić, bo moja to istny potwór ! Wtrąca się we wszystko, myśli że jest najmądrzejsza, rozkazuje a najchętniej to nas skłóca. A w ogóle jest nudna, głupia i żre psychotropy całe życie. NIENAWIDZE JEJ !!!!!!!!!!!!

Gość zz
wiesz... niezlym i niedrogim pomyslem jest ciasto wlasnej produkcji. Pod warunkiem, ze nie jest chora na cukrzycę i lubi slosycze. A poza tym chyba najsymppatyczniejsza jest sama pamięć i chęć odwiedzin, a prezenty...

Gość wytłuc w pień teściowe
moja teściowa to nawet nic upiec nie potrafi, w ogóle nic nie potrafi. Idiotka stara !

Kosma 21 no i co z tego, że Tesciowa zna sie na kwiatach? myslisz, ze od razu zacznie Cie rozliczać z pręcików i płatków? Jesli jest ogrodniczką - tym bardziej kup piekny bukiet, bo po pierwsze MUSI lubic kwaity skoro taki zawód wybrała, a po drugie - doceni Twój gest, gdyż z pewnością orientuje sie w cenach.Nie bądź niemądra - kobiety LUBIĄ dostawac kwiaty!

Gość kosma21
dzięki... wybiorę się do niej w ten weekend

Gość kosma21
książki... hmmm, ostatnio dostała ode mnie ze 3 książki i pewnie je teraz czyta. Jest niezwykle oczytana ;) jak i ja. Ale dzieki za pomysł

Gość kosma21
filmow też ma sporo do obejrzenia, wczesniej nie miała czasu, więc pewnie teraz nadrabia zaległości ;)