Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem nie wiem

I jak tu cieszyc sie zyciem ????

Polecane posty

skoro nic mi sie nie uklada, czasami mam wrazenie, ze zyje bo musze ale sensu w tym nie widze Jak sobie pomoc?

Gość Upadły
8 rano Polsat - zbuntowany anioł,

Gość Mam to samo
czasem wydaje mi się że moje zycie polega na ...umieraniu. żyję....starzeję się.....i popełniam błędy a potem cierpię taki nastrój dopada nie tylko czasem....choć ostatnio dość często. jak pmóc....jak łapię doła to wychodzę gdzieś....na spacer....na impre....byle nie być sama. staram się znajdywać dobre strony nawet tych złych wydarzeń choć nie jest to łatwe. wmawiam sobie że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....zganiam winę na przeznaczenie ...takie tam bzdety uszy do góry:)

Gość ol
do juz nie wiem nie wiem Mam to samo:( Nie chce mi sie nawet rano wstawac z lozka, w ogole nie chce mi sie zyc Na nic nie mma ochoty, i wszystko mi sie psuje, tez miedzy mna amoim chlopakiem:( I to wszystko przeze mnie:( ale coz... mam wieczne doly, z ktorych nie moge sie wykopac

czy ktos jest w stanie mnie pocieszyc?

Gość ol
ja chyba nie:( skoro sama jestem w takim stanie, ale powiem Ci ze ja to znam chyba jeden sposob na to, po prostu trzeba byc silna osoba, i starac sie zmienic, starac sie byc optymistką wiecznie usmiechnieta:)

Gość ol
ale wiem ze to bardzo trudne mnie tak udalo sie najdluzej przez 3 dni, moze to zawsze cos, ale krotko:( sprowadza mnie tez na ziemie, film pt"Szkola uczuc" jak obejrze to zaczynam rozumiec ze ludzie maja naprawde powazne problemy, i wiele by dali zeby byc na moim czy Twoim miejscu, zeby po prostu moc zyc !

mi czasami brakuje slow jestem zupelnie sama, opuszczona nawet przez przyjaciela, nie mam z kim pogadac, z kim wyjsc do pubu, rodzina zyje sama sobie..... i czym tu sie cieszyc? Wiem, ze Ktos ma wieksze problemy ode mnie ale ja chyba juz tak nie potrafie byc wciaz usmiechnieta, bo dla kogo? po co?

Gość a jaaaaaaaaa
a ja tez nie mam juz zadnych przyjaciol bo ludzie sa falsziwi i tyle:(

a ile masz lat smutasku???i co sprawiło, że jesteś taka zdolowana?????

mam 23 lata wiem, ze cale zycie przede mna, ale dlaczego akurat mnie to spotkalo, ze los mi nie sprzyja? Dlaczego akurat Ja....?

Prawie wszyscy maja takie dni w zyciu, kiedy mysla, ze zyja tu za jakas kare... Trzeba w takich chwilach znalezc sposob na oderwanie sie od codziennych problemow, przetrwanie do jutra i odnalezienie tego swiatelka w tunelu, ktore sprawi, ze jutro bedzie lepiej. Wiec usmiechnij sie, bo nie jestes sama. Sporo nas tu jest. Tych, ktorzy watpia, ze jeszcze bedzie ok i bedziemy sie kiedys smiac z tego, czym martwimy sie dzisiaj. Pozdrawiam

Teraz jest Ci źle,żebyś potem umiała się cieszyć tym, kiedy będzie dobrze:D Równowaga musi być w przyrodzie:P

Ale jak sie cieszyc tym co mam? Czy kiedys bedzie lepiej? Chyba juz tylko gorzej, ale coz.... zycie

Jak to spiewa Dżem - W życiu piękne są tylko chwile... I właśnie dla nich trzeba żyć, czekać na nie i nie przejmować sie chwilowymi niepowodzeniami. Wszystko mija, zły nastrój też. Więc dzisiaj jest źle a jutro będzie dobrze :-)

Gość zobaczysz bedzie dobrze
wszystko sie jakos samo ulozy a Ty musisz tylko cierpliwie czekac

Gość lolinka
Życie jest tylko jedno, liczy się podejście i umiejętność cieszenia się drobnostkami i nie poddawanie się... :) Będzie dobrze, tuż za zakrętem czeka Cię jeszcze wiele wspaniałych chwil i mnóstwo szczęścia!!! Musisz tylko w to mocno wierzyć:D.

Gość mało oryginalny nick
Równowaga nie polega na tym, że raz jest dobrze, raz źle. No ale czymś trzeba się pocieszać. Wszyscy uczestniczymy w bardzo powolnym procesie...życia, śmiertelnej choroby:) chcialabym Ci bardzo pomóc, ale jakos sama nie wiem. moze dobrze by bylo sie zakochac?:) albo komus pomagac?:) wziac sobie psa?:) na pewno ustanowienie sobie jakichs priorytetow to juz polowa sukcesu, druga polowa to ich realizacja