Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaa

wyniki testow ciazowych-wasze historie

Polecane posty

Gość kkaa

czy mialyscie przypadek, ze test wynik testu ciazowego wskazal ciaze, a mimo tego w rzeczywistosci w ciazy nie bylyscie? jakie inne mialyscie historie z wynikiami testow cizowych?

Gość kkaa
prosze wpisujcie swoje historie z testami. ja kiedys mialam jeden test mowiacy, ze ciaza a drugi robiony nastepnego dnia wykazal ze nie ma ciazy - drugi mial racje. jak bylo u was?

Gość samantha_
ja miałam tak jak u ciebie. ale wyszło tak dltego, ze spojrzałam na wynik po długim czasie i wtedy była rózwa kreska, a na początku jej nie było.

Gość indiański naszyjnik
cze:) Robiłam sobie dwa testy- jeden strumieniowy- Bobo-test-wynik negatywny, i drugi płytkowy- Quick czy jakoś tak-płytkowy-też negatywny. Uspokoiły mnie. Miałam jakieś dziwne schizy że będę matką, boże i co ja zrobie... uspokoiłam się po tych testach.... Mimo tego w sierpniu nie miałam @, teraz też czekam- bezskutecznie. Bylam u gina- dostałam hormony na wywołanie @ i czekam. Gin wykluczył ciążę.

Gość zaciążona
pierwszy - wyszedł , obie kreski pojawiły się natychmiast, a nie po 3 minutach, jak napisali (bobo) drugi - wyszedł , tak samo jak pierwszy (nie pamiętam nazwy, ale był tańszy) lekarz - potwierdził, obyło się bez stresów

To ja tu jestem rekordzistką - zrobiłam cztery - wszystkie negatywne - już w sumie po trzech uspokoiłam się , ale po wizycie u gina i skierowniu na badaania HCG - moje shizy wróciły ponownie. Wic był czwarty. i tez negatyw. I teraz juz mam okres i już jest oki

Gość kkaa
odswiezam

Gość bessina
Niezbyt dawno miałam zaburzenia okresu, jestem mężatką więc pierwsza myśl - wiadomo. Była niedziela - 7 dni po spóźnieniu nie wytrzymałam i pojechaliśmy z mężem do apteki, kupiliśmy Quick . Myślałam że zwariuję kiedy poleciała różowa kreska. Miałam wszystkie wizje ( mam już 2 dzieci, nie pracuję) . Nazajutrz czym prędzej do mojej gin, ta niezbyt mądrą miną wykluczyła ciażę, przepisała hormon i kazała czekać. Po 3 dniach ssania pod jęzorem tabletek dostałam wymarzony okres, niestety skończyły się igraszki z mężusiem bo oboje nie mamy ochoty na powtórkę z rozrywki. Cięzko ze mną bo ponoć zaczęła się u mnie menopauza i wszystko może się zdarzyć. ale nie wierzę już testom z apteki.

Gość testowiczka
ja robiłam dwa testy ...dodam że bardzo chce mieć dzidzie miałam monitorowane jajeczkowanie wiec wszystko wskazywało że sie uda i testy pozytywne jeden strumieniowy drugi płytkowy a ciąży nie ma(chyba że była) mija gin powiedziała, że to sie zdarza dodam że to nie były moje pierwsze i nie ostatnie testy które zrobiłam ,a tylko te 2 mi wyszły pozytywnie więc w sumie ufam testom z apteki....ale;)

Gość niezaciazona
ja w zasadzie tez ufam tym testom-robilam kilka razy moze z 3,4 i zawsze wynik byl zgodny z prawda.Kiedy pamietam na jednym wlansie tez pojawila sie druga kreska wskazujaca ciaze ale po uplywie dluzszego czasu nie tak od razu-przerazillam sie i pobiegalm po kolejny a ten byl negatywny i oby tak dalej bo narazie powiekszania rodzinki nie planuje