Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmaryn

Regulana miesiączka przy tabletkach anty ?

Polecane posty

Gość Rozmaryn

Witam dziewczyny, jak to jest u Was, czy dostajecie okres zawsze w tym samym dniu i mniej więcej o tej samej porze ? Czy zdarzyło Wam się jakieś przesunięcie jednodniowe i czym było spowodowane ?

Gość Julies
ja dostaje zwykle regularnie choc kilka razy zdarzylo sie ze dostalam dzien pozniej.A czym to bylo spowodowane? nie mam pojecia!

Gość Rozmaryn
Właśnie czekamna miesiączkę zazwyczaj do południa się pojawiała, zaznaczam,że tabletki biorę już od ponad roku i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przesunięcie terminu miesiączki.

Gość Rozmaryn
upup

Gość Byla cilestowa
ja bralam cilest prawie 4 lata, mialam bardzo regularne miesiaczki, dokladnie wiedzialam nawet o ktorej godzinie se pojawi. raczej nie zdarzylo mi sie zadne przesuniecie.

Gość *asiek*
Brałam pigułki 2 lata i za każdy razem dostawałam okres w inny dzień:)

Gość Rozmaryn
Brałam przez tydzień antybiotyk Nilocyn do piątku czyli 2 września, przez ten czas nie kochałam się, współżyłam w sobotę i niedzielę rano. Dziś powinnam dostać okres. Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ??

Gość kliczek
Ciąża nie powinna się zdarzyć. Ja tez biorę regularnie tabsy i okres zawsze miałam w ten sam dzień, ale ostatnio o jeden dzień później. Ważne abyś dostała, a czy jeden dzień wczesniej lub później to już bez znaczenia.