Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k4si4

szampon DERMENA

Polecane posty

używał ktoś tego specyfiku? jakie wrażenia? dermatolog polecił mi go na wypadające włosy.

Gość iskaa
ja uzywalam ale niestety przestalam po jakims tygodniu bo po umyciu wlosy sa straszne jakies takie jakby suche sztywne i wogole do dupy wiec nie wiem czy po tym szamponie przstaja wypadac wlosy teraz mam seborabin i jest troche lepszy choc tez sa po nim wloski inne niz po normlanym szamponoe

moja mama używała tego szamponu i używa nadal ... miala taki okres osłabienia organizmu i wtedy zaczely tez jej straszliwie wypadac wlosy... żadne specyfiki ani witaminy nie pomagaly.. praktycznie rzecz biorąc juz łysiala w pewnnych miejscach.. po dermenie ma teraz bujną grzywe jak dawniej aha.. do kuracji szamponem dermeną dołączyła Biotynę firmy zdrowit (takie pastylki do ssania) :D

Gość tralalalalla
ja używałam kiedyś po 2 miesiącach stan włosów się poprawił zmniejszyło się wypadanie

a może ktoś zaobserwował chociaż niewielkie zagęszczenie się włosów? na tym mi najbardziej zależy.

Gość mi W OGÓLE nie pomógł

Gość come te non ce nessuno
Jak ci zalezy na zageszczeniu włosów to kup płyn na łysienie Loxon-powoduje odrastanie włosów.