Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana

Cellulitis na brzuchu

Polecane posty

Gość zaniedbana

tak potwornie się zaniedbałam, nie wiem co mam robić? niech mi ktoś coś doradzi bo mój brzuch naprawde nie wygląda, gołym okiem widac ze jest cały w cellulicie :( chlip mó facet się ze mnie smieje ze jestem juz taka gruba ze mam nawet na brzuchu cellulit:( błagam poradźcie coś :(

Gość zmień faceta
skoro nie potarfi zaakceptować tego, jaka jesteś. Zimne natryski, masż szorstką gąbką, jakiś balsam albo żel przeciwcelulitowy i do dzieła!!!tylko wytrwale, bo na efekty trzeba poczekać. Życzę powodzenia :-D Pozdrawiam bardzo serdecznie

Gość zaniedbana
szorstka gabka moze być sizalowa? jaka ty uzywasz?:(

Gość zmień faceta
mam gąbeczkę kupioną za 3 zł w Rossmanie - antycelulit - taka dwukolorowa. potrafi naprawdę zddziałać cuda, tylko trzeba systematycznie się masować.

Gość agappo
przeciez to boli cholernie:(

Gość ktosssss
Dokladnie, ja mam ta sama gąbke z "Syreny" za 3 zeta w rossmanie. Myj nia brzuszek codziennie, normalnym zelem pod prysznic, ale nie przesadzaj- nie za mocno, zeby skóra na brzuchu sie nie potrzebnie nie rozciągała. Jestem kosmetyczką, mogę Ci coś doradzic, w razie czego- pytaj. I codziennie, albo najlepiej 2 razy dziennie po kąpieli wsmaruj w brzuch balsam ujędrniający albo antycellulitowy. Firma raczej naprawde obojętna, sa tuby kremów 200 ml za ok. 10 zl np. Eveline - polecam z tych tańszych. Ale niestety same kremy nie pomogą- musi byc dieta. Nie chce tutaj mowic o jakichs nie wiadomo jakich dietach. Wystarczy sie trzymac jednej zasady i powinno byc niezle juz po 2-3 miesiącach. Zero slodyczy, smażonego i napojów gazowanych. To naprawde wystarczy, choc wcale nie jest takie proste jak sie wydaje :) No i ostatnia sprawa- ćwiczenia. Proponuje oczywiscie brzuszki- normalne i skośne. !00 brzuszkow dziennie to naprawde pol godziny czasu, mozesz je robic np. oglądając tv. Jakbys jeszcze czasem pobiegala, poplywala albo pojezdzila na rowerze byloby wspaniale! :) Moge wiedziec ile masz lat?

Gość ktosssss
malo byc oczywiscie- 100 brzuszków :)

Gość zaniedbana
20 . dzieki za wszystko jak wpadnie mi troche kaski w łapke to polece i kupie szorstą gabke i cos na cellulit, słyszałam ze ziaji ten w tym pomarańczowym opakowaniu jest dobry na cellulit, o evelinie tez słyszałam. co polecacie dziewczyny? myślisz ze 100 brzuszków starczy? w ogole chce przejsc na diete soutch beach w ktorej słyszałam od znajomych bytujacych na tej diecie - ze najpierw wlasnie spada tłuszczyk z brzucha, z uda pozniej reszta, moze warto sprobowac ?:)

Gość ktosssss
ja nie polecalabym od razu przechodzic na south beach. Choc to i tak jedna z bezpieczniejszych diet.. Proponuje najpierw przez miesiac ujedrniac cialo - cwiczenia + krem, pic duzo wody i jesc ajk najwiecej warzyw i mieso tylko gotowane- zero wędlin, lepiej ugotowac piers kurczaka czy indyka (lub upiec) posypac ziolami i pokroic w plasterki np. na czarne pieczywo plus salata i pomidor- najesz sie a duzo zdrowsze to bedzie dla Twojego ciala. Chodzi o to, zeby nie zrobily Ci sie rozstępy od zbyt szybkiej utraty masy. 100 brzuszkow na 100% wystarczy- ale tylko wtedy jezeli bedziesz je robila przynajmnije 6 razy w tygodniu i uczciwie. Wiem co mowie- uwierz :) Jezeli chodzi Ziaje to takze polecam ta serie antucellulitową. Tylko pamietaj- wszystko zadziala, ale jedynie wtedy, gdy bedziesz to stosowala systematycznie!!!

Gość zaniedbana
heh ktosiu wiem skad tn cellulit i rozsyępy :( w ciągi 1,5 miesiaca schudłam 15,5 kg kilka lat temu w senatorim , teraz moja skóra nie wygląda :(

Gość ktosssss
Dlatego mowie, zebys moze na razie dala sobie spokoj z dietami bo to tylko pogorszy stan Twojej skory a zadbala o skore przez najblizsze 2-3 miesiące. Choc odradzam jesc slodycze i smażone potrawy- one przyspieszaja odkladanie sie tluszczu i powoduja cellulit. Wez sie za skore- gimnastyka i kremy pomogą, 7 pazdziernika mozesz sie cieszyc duzo gladsza skórą na brzuchu jesli posluchasz moich i tak malo odkrywczych rad :) powodzenia! P.S. moge wiedziec ile masz lat?:)

Gość zaniedbana
napisałam ze 20 :) dzieki ci ktossiu. postaram sie zastosować, ja uzbieram pieniedzy troche to kupie to co mi potrzebne- gabke, jakis zel, balsam :)