Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały_lew

Jaki jest najlepszy fryzjer w Szczecinie

Polecane posty

Gość mały_lew

prosze o rady!

maly_lwie ja tez poszukuje dobrego fryzjera w szczecinie...jakos nigdy zaden nie moze zrobic mi takiej fryzura jaka chce,a te wszytskie salony w galaxy sa beznadziejne!! plakalam przez takich fryzjerow jacy tam pracuja!!! teraz zbliza sie dla mnie wazna okazja i chce ladna fryzure,zwlaszcza ze moje wlosy odrosly i wygladaja strasznie... jestem bardzo zdesperowana b ozalezy mi na ladnej fryzurze. ostatnio szukalam na stronach internetowych,i znalazlam cos co wyglada obiecujaca : \\\"HairStudio\\\" Laurent Clubu no i cany tez sa przystepne. jesli jestes uczennica to placisz za strzyzenie i modelowanie tylko 33 zl. dla mnie to cena akurat, bo inni zdzierali po 60zl za nic! podaje linka gdybys byla zainteresowana: http://www.hairstudio.com.pl/index.php?jezyk=1&strona=12 powodzenia!:)

Gość bo szczecin
to wieś z tramwajami. na rzadko której wsi znajdziesz fryzjera. a juz zwłaszcza dobrego

Gość kamilak
Wcale ze nie ,w szczecinie jest najlepsza stylistka Pani Joanna Dębska pracuje w Lor na ul.Wojska Polskiego.Jest najlepsza stylistka w szczecinie,Chodzilam do wielu osob i zawsze fryzory były takie same Pani Asia zawsze twozy nowy wizerunek przy czym mowi jak sie malowac a jak sie ja poprosi to i powie za daro co ubierac i to mi sie podoba byłam w szoku ze tak rewelacyjna fryzjerka ma duza wizje i zawsze wychodze inna i zadowolona!Ostatnio ta fryzjerke widzialam w telewizji twn 24 to chyba swiadczy o jej perfekcji.