Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia20

moja mama w ciąży.....!!!

Polecane posty

Gość asia20

ale jaja dziewczyny...wczoraj sie dowiedziałyśmy...mama od dłuzszego czasu źle sie czuła, dziwne objawy i takie tam.. postanowiłyśmy kupic test ciążowy, ale podeszłyśmy do tej sprawy na luzie, nie myślałyśmy że faktycznie moja mama (38l.) może być w ciąży, dlatego kiedy wynik wyszedł pozytywny studiowałyśmy ten test z 8 razy a w końcu zabrałam mame do szpitala. lekarz ordynator zrobił mamie badanie. byłam przy tym... biały pokój, moja mama zdenerwowana na łózku, pan doktor robi swoje...cisza...i nagle usłyszałyśmy: "jest ciąża...." w tym momencie zobaczyłam małe coś na ekranie monitorka z bijącym serduszkiem, 26mm, 9 tydzień. ucieszyłam sie ogromnie, a mama zdziwiona, do ojca tez jeszcze to nie dotarło, mój brat (15l.) tez w szoku!!!!!!

Gość oby dziecko bylo zdrowe
gratulacje :)

Gość gr
Gratulacje dla mamy!!! Ja mam 35 lat i dopiero powoli myślę o pierwszym dziecku. A chcę mieć przynajmniej dwójkę. Nie rozumiem, dlaczego uważasz mamę za dinozaura? Dziś kobiety rodzące dzieci po 40-stce to żadne dziwolągi - tylko jak najbardziej trendy. Poza tym ciąża w późnym wieku rokuje urodzenie bardziej INTELIGENTNEGO potomka! Wspieraj mamę, bo bardzo tego potrzebuje!!!

Gość kliczek
Rewelka! wspaniale i gratuluję.

Gość fajnie hhehe
tylko wkurwiajace sa te prostackie typy co sie lubia wypowiadac na tematy o ktorych nie maja pojecia. zawsze i wszedzie trzeba ignorowac

Gratulacje dla mamy! Ja mam 35 lat i wstyczniu będę rodziła, moja córka 15 letnia również przeżyła szok, a teraz sie cieszy

Gratulacje dla mamy i całej rodziny, a zwłaszcza dla sprytnego taty :P

Gość Sindbad Żeglarz
kiedy byłam w klasie maturalnej moja mama zaszła w ciążę. miała wtedy 38 lat. ciąża była zagrożona i mama ciągle leżała w łóżku. wszyscy bardzo się cieszyliśmy, to było wydarzenie. dziecko które się urodziło wniosło życie w naszą skostniała rodzinę. z radością się nią opiekowałam. dziś smarkula ma 2o lat i jest przemądrzałą studentką dobrej uczelni. Asia 20, gralutuję Wam wszyskim. takie małe dziecko to radość. , w domu robi się weselej. pozdrawiam.

Gość edaa
tylko pozazdrościć u moich znajomych była taka sytuacja od tamtej pory minęł14 lat,starsze dzieci się pożeniły,poszły z domu, a oni nie są sami

Gość fajnie
Powinnas sie tylko cieszyc, ja tez juz jestem mezatka, prowadze swoje zycie, a moj brat jest odemnie duuuzo mlodszy i ja tez juz nie mieszkam z rodzicami ani moja siostra, a on jest ich cala radoscia i nasza tez, milo wracac do domu, do rodzicow i spotykac tam o tyle mlodszego brata, a jak czlowiek sie przy nim dobrze bawi ??? czuje sie od razu mlodsza :)

Gość zadowolona stokrotka
Fajnie, ja mam 26 lat a brat mojej mamy 29 lat. Fajna sprawa.

Gość zjava
Mam 39 lat 18 letnią córkę 3 letniego syna. I chyba jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa. :) Gratuluję Tobie i Twojej mamie. Pozdrawiam Acha! Brata też mam młodszego o 14 lat. Tydzień temu brał ślub.

Gość cosik44
gratulacje dla mamy, podobno ciaza w wieku 20 a potem ostatnia przed 40 sa super dla zdrowia, odsunie jej sie moment menopauzy : )

Gość Kasia C.
gratukuję!!!

Gość karuska
Witajcie, pozwolcie ze wpisze sie na liste, dla niektorech" dziwnych kobiet".Ja mojego synka urodziłam w wieku 36 lat jak moja corka miała 14.Synek ma juz 2 latka i nigdy nie zauwazyłam zeby siostra sie go wstydziła, wrecz przeciwnie jak tylko moze chetnie go gdzies zabiera a wszyscy jej znajomi sa zaangazowani w to co sie dzieje z młodym.Przy okazji człowiek sie troche chyba odmłodził i nabrał dystansu do życia...polecam i pozdrawiam

Wprawdzie dopiero co urodziłam ,ale pod wpływem tego tematu też chyba zafunduję sobie dziecko za 10lat czyli w wieku 36 :)

Gość asiol
super, mama jeszcze młodziutka, wspierajcie ją pozdrawiam :)

jestem w ciazy mam 42 lata dzieci starsze (nastolatki) ciesza sie, choc na pewno 15-latek najpierw byl w lekkim zaroczeniu informacja twojej mamie duzo zdrowia-ona jest jeszcze mlodsza wiec bedzie ok pozdr.

Gość anowi-5
Gratuluje Twojej mamie! tez jestem w ciazy i mam 38 lat to moja 2 ciaza mam juz corke 12 lat. Jestem bardzo szczesliwa i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobze(to dopiero poczatek cizy)

Gość hehehehehehehe
anowi jakbyś nie zauważyła to autorka pisała tą wiadomość w 2005 roku :o

Gość mama38
Hej! Wiem, że większość z wypowiedzi jest mocno przedawniona ale dwie ostatnie są aktualne, więc się dołączę. Mam 38 lat jestem w bdb kondycji fizycznej uprawiam aerobik, systematycznie pływam. Ostatnio okazało się, że jestem w ciąży. Trochę mnie podminowały pewne wypowiedzi na forach, ale zaraz pomyślałam, że nikt z moich znajomych z pewnością nie powiedziałby, że czas bym została babcią. Pierwsze dziecko miałam w wieku 24 lat, syn ma teraz lat 14 więc myślę, że prędko babcią nie zostanę. czuję się dobrze mam dużo siły fizycznej i psychicznej. Proszę moje rówieśniczki: nie dajmy sobie wmówić, że mając dziecko około 40-ki popełniamy jakiś straszny błąd. Czasem tak się układa życie. Mam nadzieję, że i dzieciaczki i mamy, które przed kilkoma laty miały rodzić są zdrowe i szczęśliwe. czego i sobie życzę. Pozrawiam gorąco.

Gość fedlasss
co się dziwisz mamie 38 lat, ty chyba 20 bo tak wynika z założonego przez ciebie topiku, także widać, że mama nie jest w seksie taka do tyłu, no bo urodziła ciebie mając 18 lat, a to już wyczyn, bo w tym wieku to dziewczyny się uczą a nie rodzą dzieci.

Gość Ale bzdura......
Piszesz....zabrałam mame do szpitala,ordynator zrobił badania hihihihihi...a co to ? ona zawał miala ? Blew,blew i jeszcze raz blew !!!!! A tak wogóle,to co w tym dziwnego,że 38 letnia kobieta jest w ciązy. Czasy sie zmieniły i teraz mamy coraz starsze mamusie :-))

mojej kolezanki mama urodzila, jak miala 43 ;p i tez sie cieszyli,ze takie male dziecko sie w ich zyciu pojawilo. troche swiezosci w rodzinie :P

Gość Ale bzdura..
tylko, że ta jej mama to nie dość, że jako starsz rodzi ale rodziła też jako gówniarz. także ta mama w każdym wieku jest dobra, czy to mloda czy stara