Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem marionetką

REWELACJA!!! KIERUJĘ TO DO WSZYSTKICH KOBIET!

Polecane posty

Niedawno zakupiłam rewelacyjna w moim mniemaniu ksiazke - \"Biblia urody\" Pauli Begoun. Gorąco polecam ją wszystkim kobietom, autorka zaczynala od pracy makijazystki i wizazystki w 1978 r. i od poczatku starala sie dociec prawdy - co kryje sie za opowiesciami przemyslu kosmetycznego, w jaki sposob powstaja kosmetyki , co zawieraja te wszystkie kolorowe buteleczki i czy sa faktycznie tak skuteczne jak obiecuja reklamy. I co sie okazuje????? PRZEMYSL KOSMETYCZNY MA NAS ZA SKONCZONE IDIOTKI, KTORYM MOZNA WCISNAC JAKIKOLWIEK KIT.W NASZEJ POGONI ZA PIEKNEM STAJEMY SIE MARIONETKAMI W REKACH WIELU KONCERNOW KOSMETYCZNYCH. Zdawalam sobie sprawe, ze zalezy im jedynie na zarabianiu pieniedzy , ale to jakie bzdury głosza a my ze wzgledu na nasz brak wiedzy to łykamy-to oburzające! Poza tym to - nie ma co kierowac sie cena! Te tansze kosmetyki naprawde czesto moga okazac sie lepsze. WG MNIE KSIAZKA ZAWIERA TAKZE CENNE WSKAZOWKI NA TEMAT WALKI Z TRADZIKIEM. I JESZCZE JEDNA CENNA WSKAZOWKA: NAJWAZNIEJSZA W NASZEJ DBALOSCI O SKORE JEST JEJ OCHRONA PRZED PROMIENIAMI UV, O KAZDEJ PORZE ROKU ( Z NR FAKTORA 15). Naprawde goraco polecam te ksiazke wszystkim kobietom, mozna znalezc tu porady na wiele tematow zwiazanych z uroda. Ksiazka ma ok 370 stron, zaplacilam za nia 20 zl.

Gość gdzie ja kupilas
za taka cene ?? podaj namiary ,chetnie poczytam.

Gość iskaa
a mozesz wypisac tematy rozdzialow ksiazki o ile wogole sa w niej rozdzialy zebysmy dokladnie wiedzialy czego mozemy sie dowiedziec

Gość Nie marionetka
Dzięki za info, iskaa - nie idź na łatwiznę..

Gość sprawdzałam ceny tej ksiazki
w ksiegarniach internetowych i sa duzo wyzsze niz 20zł ,mozesz zdradzic gdzie kupiłas ten poradnik???

Książke kupilam w Poznaniu, na Starym Rynku w "Taniej książce". Wydaje mi się,ze tego typu księgarnie sa w calej Polsce. Jezeli chodzi o rozdzialy - pierwszy odsłania mechanizmy rządzace przemysłem kosmetycznym, a takze absurdach zawartych w reklamach i dlaczego w nie wierzymy. Drugi opisuje czynnosci zwiazane z pielegnacją skory,przy czym duzym plusem jest ze autorka ujawnia najczestsze błedy jakie kobiety popełniaja.Jest takze rozdzial o wplywie słonca na nasza skore i dlaczego tak wazna jest jej ochrona przy uzyciu filtrow przeciwsłonecznych.Pozostałe: - zrozumienie rodzaju cery - program pielegnacji skory - jak sobie radzic z wypryskami - chirurgia plastyczna - makijaz krok po kroku - pielegnacja ciala

Gość ktosssss
Sluchajcie wlasnie kupilam ta ksiazke- nową, za 16 zl!!!!!! Na allegro!! jest ich wiecej :)

Gość marawstala
Moim zdaniem warto zakupić książki z których można sie uczyć na kierunkach kosmetycznych : ) jest wiele pozycji. Ale podstawą to znajomość własnej cery, odróżnienie jej od innych, właściwą pielęgnacja itd faktycznie bardzo często marka ma niewielkie znaczenie, ale nie zawsze bo niektóre działają i warto inwestować