Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yas

Yasmin a wlosy raz jeszcze

Polecane posty

Gość yas

Czy ktorejkolwiek z was tabletki yasmin pomogly na wlosy? Stracilam mnostwo wlosow podczas trzech miesiecy brania logestu i zastanawiam sie czy przy yasmin one odrosna?

Gość a malas wymioty albo mdłosci

Gość a malas wymioty albo mdłosci
????????????????

Gość Valette
Mi tez wypadaja, wlasnie wzielam wczoraj 4 tabletke i niestety dzis przerywam , bo do 21 dnia to wylysieje chyba calkiem :/

a mi wypadają tak jak zawsze. Nie zauważyłam by cos sie źle działo z moimi włosami po yasminie.

Gość raczkująca
mnie wypadały po Diane35, po CIleście, po Minisistonie. NIe nie wypadały - jak to określacie - garściami, przy stosowaniu Harmonetu, ale tam z kolei zaś miałam plamienia. I teraz właśnie mam zmieniać na Yasmin. Ale nie wiem jak będzie.

ja jestemna 4 tabletce, nie wiem czy to za wczesnie zeby cos powiedziec ale nie zauwazylam zeby wypadaly mi wlosy, tzn wypadaja jak kazdemu czlowkiekowi ok 100 dziennie:) czy jakos tak:) w kazdym razie jak narazie u mnie jest ok i oby tak dalej

Gość mi po stedirilu
wychodziły garściami. Teraz jestem przy 3 opakowaniu Yasmine. Jest spora poprawa ale do ideału daleko!

Gość Ola_25
A mi nie wypadają

Gość anisza78
YASMIN!!! SZOK!! WŁASNIE WZIEŁAM 10 PIGUŁKE.OD SAMEGO POCZĄTKU CZUJĘ SIE FATALNIE,PIERSI MI ROZSADZA ,APETYT OGROMNY!!! DO TEGO ZACZYNAJĄ WYPADAC MI WŁOSY!!!NIE WSPOMNE JUZ O SYFKACH KTÓRE TAKZE ZACZYNAJĄ SIE POJAWIAC! A DO TEGO WSZYSTKIEGO ZERO CHECI NA SEX I TA SUCHOSC BRRRR! POPRZEDNIO BRAŁAM PRZEZ ROK LOGEST I BYŁO OK SAMA NIE WIEM DLACZEGO DAŁAM SIE NAMÓWIC MOJEMU GINEKOLOGOWI NA YASMIN!WEZME GO DO KONCA I WRACAM DO LOGESTU! ANKA

A ja chyba bardzo ok znoszę Yasmin...Jestem wprawdzie dopiero po 8 tabletce...ale są to moje pierwsze hormony w życiu...wiec myslę ze jakby miało coś byc nie tak to bym to już odczuwała....Chyba że się mylę- jak to jest dziewczyny??????? No ale nie zauważylam zeby mi wlosy bardziej wypadaly, nie bolą mnie piersi..tylko lecoitkie plamienie raz dziennie które powoli zanika( chyba że się mylę- okaże sie za kilka dni)....jedyny dyskomfort jaki odczuwam to taki delkatny ból brzucha jak kilka dni przed okresem.....i tylko tyle....ale to może mieśc roznie dobrze związek z leczoną własnie przze mnie infekcjom... Generalnie Yasmin póki co jest dla mnie Ok!!

Ja biorę yasmin od pół roku (są to moje pierwsze hormony) i nie odczuwałam żadnych nieprzyjemności oprócz lekko obrzmiałych piersi na początku. Ale każdy organizm reaguje inaczej. Lepiej jak najszybciej odstaw te tabletki, najwidoczniej nie tolerujesz ich. Wypróbuj inne. Wypadanie włosów to silny sygnał od organizmu, że coś jest nie tak... Zdrówka życzę :)

Gość martka2007
hej! ja bralam yasmin ponad rok i przez ten czas wylatywaly mi STRASZNIE WLOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez ten czas bralam wiec rozne skrzyopy drozdze itp i nic!!!!!!!!! wkoncu gdzies przeczytalam ze to moga wypadac wlasnie przez yasmin. powiedziala ginkowi i od razu zmienil mi tabletki. Za7dni zaczynam moje nowe tabletki. Mam nadzieje ze przestana mi leciec garsciami te wlosy! strasznie po yasminie mi one zmarnialy itp :( boje sie tych nowych tabletek ale probuje bo te yasminki nie dla mnie jak widac. szkoda ze tak pozno sie skapnelam, albo ze o tym wczesniej nie powiedzialam ginkowi...:/ ale tak poza tym to nic mi nie bylo po nich. no ale wiwessz, kazdy organizm inaczej reaguje na takie hormony.... mi lekarz zmienil na inne, z mniejsza iloscia hormonow. 3maj sie i zycze by Tobie tak sie nie stalo...

Gość gość
mogłaś napisać co ci prypisał zamist jasmin