Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka76

ODCHUDZANIE - Co sadzicie o BONETHAI ?

Polecane posty

Gość wiolka76

Suchajcie chce kupic BONETHAI bo moja kolezanka schudla dzieki temu 8 kilo, ale nie wiem czy ten preparat jest do konca bezpieczny, niby nie wywouje efektow ubocznych jak bezsennosc itd. Stosowalyscie ? jezeli tak to co o tym sadzicie? warto?? pomozcie please

Jest na prawde niezly - nie ma efektu jojo, nie mialam też żadnych efektów ubocznych. Na prawdę polecam tani i skuteczny.

Gość jagoo
a co to za preperat??i ile kosztuje

poszukajcie na allegro, kosztuje chyba stówę to chińska receptura - wyciągi z jakiś ziół. Daje efekty - ja schudłam 10 kg w dwa miesiące. Nie zauważyłam efektów ubocznych. polecam

Gość jagoo
na allegro??kupowac preperaty odchudzające??nie dzieki...5 kg mozna łatwo zjechac w miesiac na diecie...dwa miechy daje 10

Gość elllllll
to są tabletki, czy herbata do picia?

Można schudnąć 10 kg bez różnych preparatów, ale niestety nie dotyczy to wszystkich - ja na przykłąd chudłam przy głodówkach te 10 kilo i co z tego? prawie sie wrzodów nabawiłam a po 2 miesiącach znowu 10 kilo więcej. Bonethai jest do picia.

Gość jagoo
ale ja nie mowie o głodówkach...kilka lat temu stosowalam diete 1000 kcal i chudlam 5 kg w mieciacu...bez jojo

Nie każdy ma taką przemianę materii jak Ty, szkoda - uwież mi że wolałabym schudnąć bez płacenia za to, bez żadnych \"dodatków\" do diety, niestety próbowałam wielu diet i to na prawdę przestrzegałam ich rygorystycznie i długo - efekty były raczej godne pożałowania. Niestety każda z nas jest inna i co innego na nas działa. Co do diety 1000 kalorii słyszałam, że jest skuteczna - niestety nie u mnie :( Głodówka była przykłądem skrajnym.

Gość dziarska paulina
PO ILE JEST TEN PREPARAT??????????????????????????????????????

Gość ----------------
czy ktos jeszce probowal??? jestem zainteresowana

Gość ostrzeżenie
Z tego co wiem to ten preparat to nic innego jak Meziantac o zmienionej nazwie.Uważaj od niego wiele osób malo sie nie przekrecilo.Jakiś czas temu był na wp.pl obszerny artykuł na temat tego leku.Wypowiadali sie lekarze(głównie niestety z kliniki ostrych zatruć)także ja odradzam!!!