Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zmartwiona

Co to za krwawienie?

Polecane posty

Gość _zmartwiona

2 tygodnie temu mialam normalną miesiączke, ku mojemu zdziwieniu znów pojawila sie dzisiaj krew. Co mi jest? czy moze byc to zwiazane z owulacją? bardzo prosze o odpowiedź.

ja też mam takie krwawienia, byłam z tym u ginia i powiedział, że wszystko OK, że to owulacyjne, a silne masz to krwawienie?

Gość _zmartwiona
Pojawilo sie troche krwi, ale narazie jest tego niewiele, ja tez przypuszczam ze to zwiazane jest z owulacja bo dzisiaj jest 14 dzien, ale chcialam sie upewnić co inne dziewczyny o tym sądzą.

Jeśli te krwawienia są skąpe i nie trwają długo to najprawdopodobniej tak reaguje Twój organizm w czasie owoluacji. U mnie krwawienia trwały długo, a lekarka mimo wszystko zbagatelizowała sprawę i stwierdziła, że to objaw nadżerki. Zaproponowała wymrożenie jej zapraszają mnie do swojego prywatnego gabinetu i przygotowanie 250 zł ( !! ). Jak się okazało mam problemy z jajeczkowaniem ;-( Dalsze badania ustalą co jest przyczyną. Ostatni gin po badaniu stwierdził, że nie mam żadnej nadżerki....

Gość agata26
a ja dzis w 14 dniu cyklu zauwazylam swieza krew w sluzie i nie wiem co to jest?!:(