Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllllllllllla

DŁONIE I STOPY

Polecane posty

Gość lollllllllllllla

MAM 13 LAT , MOJE DŁONIE I STOPY SĄ TAK ZMARSZCZONE JAK U 70 LETNIEJ BABY!!NAWET MOJA BABCIA NIE MA TAK POMARSZCZONYCH!!! PORÓWNUJE MOJE DŁONIE Z ŁOŃMI KOLEŻANKAMI I .....TRAGEDIA... CO MAM ZROBIC??? CHYBA KREMOWAĆ DUŻO??

Gość dużo kremować oraz
uzywać delikatnych mydeł do mycia rąk a wszelkie prace domowe(mycie naczyć,sprzatanie,pranie ręczne)wykonywać w rękawiczkach ochronnych(chodzi o to aby nie mieć kontaktu z detergentami czyli płynami do mycia naczeń,proszkami do prania i czyszczenia)Dlatego trzeba zakłądać rękawiczki:-)W zimie koniecznie nos rekawiczki gdyz mróz bardzo niszcze dlonie.Wychodzac na słonce na dłonie nakłądaj krem z filtrami.Słonce też szkodzi dłoniom,wysusza je.

Jak byłam młodsza, to szorowałam bez przerwy ręce i nie używałam kremów, ręce miałam tak suche, że aż piekły. Ptem zaczęłam używać kremów do rąk i zmieniłam mydło w kostce na mydło w płynie. Plecam kren różany glicerynowy firmy Hegron 350 ml (płaciłam chyba ok. 13 zł) i teraz moje dłonie są gładkie i delikatne, a paznokcie różowiutkie jak bobasa :)

A oto co jest napisane na opakowaniu: \"Wyprodukowany na bazie naturalnych olejków i tłuszczów, wygładza, uelastycznia szorstką i wysuszoną skórę. Szczególnie polecany do pielęgnacji kolan, pięt, łokci oraz dłoni.\" Z tej samej firmy mam też maść do ciała \"Idealna do pięlegnacji delikatnej skóry, łagodzi ją i chroni. Zapobiega wysychaniu, powstawaniu szorstkości skóry, idealna do pielęgnacji skóry piersi.\"

Gość lollllllllllllla
magdosia mam ten sam krem w domu!! Jest bardzo dobry. Tak wchłania. Zaczna go stosować!!Znaczy się stosuje ale rzadko. A w zime nie chodze w rekawiczkach , bo mi nie ejst zimno.!

Gość ----------------
a moze masc z witamina A?? kosztuje w aptece 2zl, jest na bazie wazeliny moze wspomagajaco... ja uzywam kremu cytrynowego GLIBEA jast bardzo tani ale naprawde skuteczny, nie mam tego problemu co Ty ale moze sprobuj bardzo ci go polecam dlonie sa miekkie a paznokcie mocne

Gość lollllllllllllla
musze powiedziec ze witamin to ja mam chyba dużoooo.Bo jem bardzooo dużo owoców.

Gość kerfaaaa
a jeżeli moje dłonie są gładkie i nawilżone..ale pomarszczone strasznie jakby miały za dużo skróy ?? jak mozna temu zardzić ? :(