Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIKI***

Mój facet obecnie ex Potraktował mnie jak szmatę!!!

Polecane posty

Gość VIKI***

Napisalam dzis do niego co porabia, on potraktowal mnie chlodno ze idzie spac. Napislaam czy moze sie spotkamy, poprzytulamy bo ja potrzebuje czulosci. to mnie potaktowal jak dziwke ze mi o seks chodzi.... A ja chcialam naprawde dobrze:( Nie chodzi mi o seks chcialam tylko sie przytulic, poczuc bliskosc jego a on do mnie z takim tekstem???? Kawal gnoja zwlszcza ze ostatnio prosil mnie zebysmy sprobowali na nowo i dalam ta szanse bo wie ze kocham. Ale niestety jego stosunek do mnie jest tragiczny. Nie wiem czy zerwac czy czekac az sie zmieni:( Moze to ja jestem nienormalna ze wymagam czulosci????

Gość Ola_24
Nie ma sensu reanimować czegoś, co się juz kończy.

Gość Po prostu dziewczyno
nie narzucaj sie mu. Jak mozna sie komus wlepiać na siłę, nie masz chociaż odrobiny honoru? Potem jestes zdziwiona, że ciebie traktuje nie tak :-D Robi

Gość VIKI***
Ja mu sie nie narzucam , widujemy sie i tak bardzo rzadko. Nie wymagam tego zeby spotykal sie ze mna codziennie ani tego zeby spedzal ze mna 24 na dobe mzoe ty ejstes zimna suka ale ja akurat potrzebuje jakiejs pamieci w postaci milego smsa czy chocby wsparcia emocjonalnego i jak nie znasz sytuacji to nie pisz glupot!

Gość Tomaszek__
Olej go skoro taki ma stosunek. Niektorzy faceci sami nie wiedza czego chca. Jak laska chce czulosci to zle. Jak zimna to tez niedobrze to jest spowodowane niedojrzaloscia emocjonalna

Gość snake84 snake84tlen.pl
poprzytulac ??? rzezcywsiscie dziwka z ciebie niezla tez bym tak pomyslal niepo to ci kopnal do dupy zeby teraz sie tulic do ciebie teraz to on sie tuli do innych towarow a dupa to nie bu do przymierzania zebys se teraz wracala do niego

Gość Viki**
Snake takie cwele jak ty nie maja prawa glosow . Dziwka to cie urodzila. Jak maz takie podejscie to widac jaki pojebaniec z ciebie.

Gość Viki**
snake ty weżu przecswelony- to on balagal o powort a nie ja a ze jestem teraz wulgarna to dlatego ze takich smieci jak ty i wielu inntch trzeba zgniatac jak karaluchy. a popisy rob u siebie na podworku zlamasie a nie na forum gowniarzu!!! I

zaraz ci kurwa wyjebie z baski albo nie bo mi nowy dres adika zapierdolisz krwia moglbym ci jebnac z piechopiryny jakbys moim goldem z nadgarstka zebrala to by ci ze 2 karaty zostaly na nosie spokojniue .

Gość ha ha ha
:-D

a ty coo sei kurwa smiejesz jak by mi moja nowa skora nie krepowala ruchow to bys sie tez na wpierdol za lapal na wiecej nie zaslugujesz szkoda zebym ci zajebla z dynki bo mi brelantyna z wlosow spadnie

Moj tato napoil mnie swieza sperma, spenetrowal odbyt i jestem gotow teraz komus zajebac poczym obociagne z polykiem jakiemus panu z dworca za pojare i łyk wina. Kto chce zebym lyknal jego nektar pisac na mego maila!!!! Jestem w tym najlepszy bo mam praktyke u swego taty

snake ty dupku. wypierdalaj. to nie dla takich gnoi jak ty! a ten twojdres w wieku 21 lat to nie za dziecinny? widac adekwatny do poziomu intelektualnego. napisz jeszcze cos w tym guscie a zapewniam cie ze ci sie admin do dupy dobierze i bedziesz musial na nowo zbierac kontakty ze smietnika. Viki nie przejmuj sie. ja ma tak samo. olej go. na dobre. bo on sobie mysli ze jak wrocilas to jemu juz wszystko wolno. wal go. naprawde. wyplacz cie przyjaciolce albo wrzuc topik jak ci bedzie zle ale go rzuc. taki nie jest wart naewt 5 sekund myslenia o nim. milosc moze i jest slepa ale nie masochistyczna. zastosuj meskie kryterium : daje mi to czego chce to ok, jak nie to won i znajde lepszy model. 3 maj sie . powodzenia. ja jakos dalam rade i teraz to on za mna sie wluczy jak pies. ale juz nie ma szans. bo po prostu jak czuje sie juz bezpiecznie to za grosz mnie nie ceni. i ty zobaczysz ze ten twoj to taka sama glina. mysl o sobie. bo w twoim zyciu to ty powinnas byc najwazniejsza. i to nie egoizm :)

Gość fuuuuuuuuuuu
skąd ty się urwałeś palancie?Wypad z forum debilu

troche szacunku skurwielu dla czlowieka ulicy ,

Gość lolinka
Wiem, że Ci go brakuje i że chciałaś dobrze ale nie kontaktuj się już z nim więcej...nic z tego nie będzie. Szkoda czasu, Twoich nerwów i zawiedzionych nadzieji... Jak w ten sposób Cię traktuje, to znaczy że nic już dla niego nie znaczysz...przykro mi:( Nic sie nie martw, znajdziesz na pewno wspaniałego faceta, który będzie marzył, żeby Cię przytulić:)

Gość Viki***
milkawroc bardzo dziekuje za slowa otuchy, ja sobie dam z nim spokoj, juz wczesniej sobie dalam ale obiecal ze bedzie lepiej a ja naiwna uwierzylam. Teraz nie ulegne nigdy!!!! To jest manipulant ktory bawi sie moimi uczuciami mysl;i ze jak mi na nim zalezalo i ze go kochalam to moze ze mna robic co chce a ja na wszytko przymkne oko. Mam swoja dume i juz nigdy przenigdy nie dam sie wpuscic w maliny. Nawet nie mam do niego szacunku dla mnie nie jest czlowiekiem tylko robotem bez wyzszych uczuc. Kiedys bedzie sam bo zadna szanujaca sie kobieta nie bedzie tego znosic. Moze raz, dwa , trzy ale w koncu powie dosc.!!! Jestem tego pewna bo poznalalm jaki jest naprawde. Dziekuje ze chcociaz ty mnie rozumiesz.

wlasnie , czasem czlowiek robi blad z braku doswiadczenia a taki cham mysli,z e jest bogiem i mu wszystko wolno

Gość straszne rzeczy
Piszesz do jednej laski ze jak nie zna sytuacji to nie gadac glupot...a powiedz mi: KTO NA TYM FORUM ZNA CIEBIE I TWOJA SYTUACJE?? POZA TYM CO TU NASKROBALAS NIE WIEMY NIC WIECEJ A TY JESZCZE RADY CHCESZ:| ZASTANOW SIE PO CO PISZESZ TEN TOPIK I MIEJ SWIADOMOSC ZE NARAZASZ SIE TEZ NA OSMIESZENIE PISZAC O SOBIE JAK O BIEDNEJ MALEJ PORZUCONEJ DZIEWCZYNCE A ZARAZ PISZAC INNEJ DZIEWCZYNIE ZE JEST "ZIMNA SUKA" ....jestes nienormalna!! jakbym byla tym facetem dawno byc cie zostawila!! przytulaj sie do swojego pluszaka!!

do straszne rzeczy---->spadaj toksyczny frustracie. Niektorym to naprawde sprawia przyjemnosc jak mogą komus nakopać.

Gość tabsetka
Fajna stopka o tych kotach? To z jakiejs ksiazki?:) najlepiej byc soba. A czulosc to okazuje sie komus kogo sie kocha, jets mi emocjonalnie bliski. Ja tak nie umie, obcy bo tylko kolega, znamy sie zartujemy a ja mowie, przytul mnie1:) Takie mysli nachodza na widok i słowo:) bliskiej osoby:) A definicja pani D,,,,ki to ze bierze pieniazki za sex. I takim czyms jets tez malzenstwo czy zwiazek bez uczuc cyzli tylko lubie go, mam oparce, fajnie mi, z panem co ma duzo kasy. Wiadomo ja mam to, a on ma i kobiete do wyjscia na lokale itd i sex. I pomimo ze to zona, ale bardzo wyrachowana i taka pani, co mowi wprost biore kse za sex jest szczersza:) od takiej kobiety, co ukrywa siebie i swoje pobudki:)

Gość straszne rzeczy
nigdzie nie bede spadac!! niech ta laska zastanowi sie co pisze!! pisze ze chce rady, co zrobic,....mo boze...toz to straszne!! a jak jedna z was tu jej cos napisala to ja nazwala ZIMNA SUKA!! i ona jest normalna tak? a ja nie?! wezcie wy sie leczcie wszyscy naraz!! zbierzcie sie i grupowa terapie sobie zrobcie jak sie tak kochacie....

Gość straszne rzeczy
aha...i niech sie cieszy ze ma do kogo zadzwonic zeby ja przytulil, ze kiedys ja ktos przytulal, bo niektorzy ludzie na tym swiecie nie maja takiego szczescia i ich nie ma kto POPROZYTULAC!! i nie mowie o sobie, bo wrecz przeciwnie, mam naprawde kochanego chlopaka:)i ciesze sie ze nie mam tak durnych problemow jak coponiektorzy tutaj...

Gość straszne rzeczy
TABSETKA....nasptepna tepa an tym topiku!! dziewczyno jakbys sluchala troche muzyki to bys wiedziala ze 1czesc stopki to przerobiona tresc piosenki Grechuty a 2czesc to piosenka "O Ela" ... zalosne jestescie....pusto we lbie jak w pustakach!

Gość tabsetka
e tam:) Kazdy dzien czegos uczy. Nie mozna wiedziec wszytskiego:) Wiem, ze nic nie wiem czyli jak powiedziała Szymborska "wiem jest kategoryczne i zamkniete, niewiem jest otwarte i tworcze" Jakos tak to było:0

Gość Viki***
"straszne rzeczy" napislaam tak do niej bo mi napisala ze nie mam godnosci ze sie narzucam. a czy narzucaniem sie jest chec przytulenia sie do kogos kto mowil ze ejst twoim facetem???? a zimna suka to okreslenie ktore charakteruzyje kobiety ktore sa pozbawione uczuc, ktore nie potrzebują czulosci, dla ktorych liczy sie tylko kasa i wytworne zycie itp. Jesli kogokolwiek urazilam to przepraszam. I nie robie z siebie biednej dziewczynki tylko chcialam wyrzucic tu swoj bol bo czuje sie ponizona ja chcialam jak najlepiej i co z tego mam???? Dziewczynka juz dawno nie jestem bo mam 23 lata.

Gość Riedel.
straszne rzeczy to suka ktora sama nie ma szacunku do innych, pozbawiona wrazliwosci i uczuc wyzszych. Cierpiąca na charakteropatie. Daj spokoj autorce topiku jak mozesz byc taka podla???? Autorce topiku radze ignorowac tego osobnika bo a tego typu osobowoscia zycia nie mialaby szczesliwego.

Gość pinczer tirowiec
wy kobitki jestescie bardzo naiwne, czasem az to jest smiszne. Znam rozne kobiety mlode, starsze, po przejsciach i bez doswiadczenia ale ogolnie to naiwnosc z was kipi. W tym temacie moge tylko powiedziec tyle ze jestes mloda dziewczyna,widac ze wrazliwa ale musisz wiedziec ze wiekszosc facetow jest taka ze jak kobieta okaze mu uczucia to chca miec nad nia wladze.Niepotrzebnie do niwgo wracalas wiedzac jaki jest bo nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki, ale coz.... mozna to jeszcze zrozumiec u takiej mlodej istoty ze liczyla na cud:D Jak bylem mlodszy tez tak robilem ze wykorzystywalem cudze uczucia bo wiedzialem ze mam przewage, ale teraz zmadrzalem i sznuje wrecz ciesze sie ze jestem kochany.Ten facet to frajer i olej go. Jestes mloda i jeszcze trafisz na kofos dla kogo szczesciem bedzie ze chcesz sie do niego tulic, kochac i byc przy nim........

Gość straszne rzeczy
Idzie wy spac wszyscy! jakby przed wami stanela taka laska naprawde i by sie wam tak wyzalila, a pozniej zwyzywala inna to ciekawe czy nadal byscie jej tak bronili:) ale dobrze, wykopcie mnie i piocieszajcie biedna i ucisniona Vike, bo przeciez jej facetnie chcal ja przytulic!! o moj borze! wez sie pod pociag rzuc! takie to straszne!! kobieto!! ludzie tu maja 100razy wieksze problemy a ty piszesz o takich pierdolach? np. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2861736 nadal ci jest przykro ze cie chlopak nie przytulil??!! nie jestes pepkiem swiata! i ciesz sie ze masz go jeszcze obok siebie a nie jak ta dziewczyna!