Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieszczek prorodzinny

jak rzekomo rozumne kobiety zabijają cywilizację która dała im weolność

Polecane posty

Gość kobieta ktora cos kapuje
JA PRACUJE NA "BIALE" TY ZROB COS ZEBY............... ZROZUMIEC

Gość ciekawy temat
kobieto idz sobie troche przypomniec polski i nie krzycz:) nie lubie rasistow, wiec nie bede z Toba gadal!

do´ciekawy temat............ poczytaj nie moja wypowiedz ale od autora moze´zrozumiesz co wam chcial powiedziec.

Gość ciekawy temat
kobieto ja w tym topiku jestem od samego poczatku i z autorem juz dyskutowalem, raczej Ty poczytaj topik! nota bene, autor nie wiele chcial przekazac, bo tez niewiele wiedzial!

ciekawy temat kobieto idz sobie troche przypomniec polski i nie krzycz nie lubie rasistow, wiec nie bede z Toba gadal! MESZCZYZNO JA UMIEC POLSKI I NIE KRZYCZEC NIE JESTESMY RASISTAMI............................... ALE TY Z TWOIM POPISEM DALES TEGO POTWIERDZENIE BO......................... JAK PISALAM NIE ROZUMIESZ i nie Zrozumiesz .DOBRANOC IDE PRZYPOMNIEC POLSKI!!!

kobieta ktora cos kapuje TO CO AUTOR NAPISAL W KRAJU KTORYM ZYJE TEZ O TYM SIE MOWI I CZYTALAM DOKLADNIE CO NAPISAL MOZE NIE WSZYSTKO JAK MASZ WIECEJ INFO TO NAPISZ.POZDRAWIAM

Gość ciekawy temat
kobieto naprawde zle piszesz po polsku! powaznie mowie! a o tym o czym pisal autor ogolnie duzo sie mowi w roznych krajach bo to jest teraz aktaulny i nosny temacik... oczywiscie najczesciej mowie sie brednie i glupoty podsycajac paranoje i lekki spolecznestwa! myslac wlasnym mozgiem nie cudzym! cytowac kogos jest latwo, trudniej zastanowic sie nad jego slowami!

TO NIE SA PARANOJE TO FAKTY ZMNIEJSZA SIE LICZBA URODZEN TO FAKT, LUDZIE ZYJA DLUZEJ TO FAKT TY PRACUJESZ (PRZYKLAD) 30LAT KTO CI WYPLACI EMERYTURE JEZELI Z ROKU NA ROK ZMNIEJSZA SIE LICZBA URODZEN? WLASCIWIE TO JUZ INNY TEMAT BO JA NIE ROZUMIEC POLSKI TERAZ JUZ ZEGNAM MILO MI BYLO:

Gość slonce
odechcialo mi sie dziecka. Po co skoro przyszlosc mojego dziecka albo moich wnuków taka beznadziejna

Gość ciekawy temat
kobieto i to jest kwestia do dyskusji co zrobic ze zmieniajaca sie struktura spoleczna z punktu widzenia budzetu panstwa, a nie o zderzeniu cywilizacji, "czarnych" ktorzy sie mnoza i takie tam pierdoly:) na dobra sprawe, to sa proces NATURALNE, wywolane przez poste medycyny, technologie... gdyby nie Ci "czarni" to europa juz by gnila, bo nie mialby kto pracowac na stanowiskach ktorych zaden europejczyk nie chce juz obejmowac!

gdyby nie Ci "czarni" to europa juz by gnila, bo nie mialby kto pracowac na stanowiskach ktorych zaden europejczyk nie chce juz obejmowac! NAPRAWDE ZARAZ ZNIKAM ALE CHCIALAM ZAPYTAC CZY PRZY TAKIEJ SKALI BEZROBOCIA MUSZA TO "CZARNI" ROBIC? PODOBNO PRACA NIE CHANBI ALE KOGO?DOBRANOC.

Gość ten ciekawy temat
to pojebaniec i zamiast założyć własny topik zaśmieca ten swoją głupotą

Gość ciekawy temat
ehh kobieto dobre pytanie:) no w sumie nie musza, ale jednak nawet w Polsce znalesc ludzi do naprawde slabej roboty (np. sprzatanie ulic) nie jest wcale tak prosto:) pamietam jedna swietnie obrazujaca sytuacje sprzed zdaje sie roku. Pewna spoldzielnia umozliwila swoim lokatorom ktorzy nie placa za mieszkanie odpracowanie czesci dlugu przy sprzatania sniegu w okolicach zamieszkania. Zglosila sie... JEDNA OSOBA:)

Gość ciekawy temat
dodam dla jasnosci, ze ilosc nie placacych za mieszkanie byla spora!

Gość ciekawy temat
moja glupota ma tytul naukowy, a Twoja?

Gość australia
widzę, że dyskusja trwa;) przynam się, że gdy byłam młodsza wymyśliłam sobie taką wizję lekarstwa na nieszczęścia tego świata- aby wszyscy ludzie przestali płodzić dzieci i zaczęli adoptować sieroty...i trwałoby to tak długo póki każde dziecko nie miałoby swojego rodzica, który by o nie dbał i je kochał...Taka byłam kiedyś naiwna;) "ciekawy temat"..."krew ludu stepow"....a konkretniej?;) naprawdę zapewnie Ci to takie powodzenie?

Gość ten ciekawy temat
jeśli ma tytuł uzyskany na polskiej uczelni lub innej niż w USA czy Europie Zachodniej to może sobie tytułem tyłek podetrzeć.

Gość ciekawy temat
moj tytul jest honorowany zarowno w europie zachodniej jak w stanach, wiec wyluzuj czlowieku:) australio a jakze:) ale to przeciez zadna tajemnica, ze kobiety gustuja w takim typie:) no moze przesadzam w koncu jestem tak uroczy, ze moj typ urody schodzi na drugi plan, no nie?;) zarty oczywiscie:)

Gość ciekawy temat
a co do krwi ludu stepow, to z przekazow rodzinnych mozna wnioskowac ze byla to kobieta pochodzaca z ludu majacego swojego korzenie w hunach atylli:D

Gość australia
dzięki za odpowiedź:) zaciekawiło mnie to bo sama mam nietypowo ciemną jak na nasz kraj urodę, ale nic nie wiem o tym żebym miała nietutejszych przodków. I czasem zaczynam się zastanawiać co by było gdybym jednak miała jakieś nieeuropejskie korzenie. Myślę, że byłoby fajnie;) pozdrawiam

umozliwila swoim lokatorom ktorzy nie placa za mieszkanie odpracowanie czesci dlugu przy sprzatania sniegu w okolicach zamieszkania. Zglosila sie... JEDNA OSOBA BEZ KOMENTARZA :(

Gość ciekawy temat
nietypowo ciemna? moja droga australio przez nasz piekny kraj przetoczylo sie tylu najezdzcow i to z kazdej strony swiata, ze nic nie jest nietypowe:)

Gość kryśka z wądołów