Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilla22

2 dzieci, kazde z innym i ... sama

Polecane posty

Gość lilla22

nie chce mi się żyć ........

Gość I masz zaledwie 22 lata
a gdzie byli rodzice kiedy miałaś jedno dziecko i poco wpakowałaś sie w kolejny zwiazek bez przyszłości i drugie dziecko :-(

Gość hmmz
no i co ?? trzeba troche myslec.

Gość lilla22
ale skąd mam wiedzieć, że związek nie będzie miał przyszłości? Że facet okaże się sk............ To okazuje się jak już jest za późno. Oni żyją sobie jak chcą a ja mam zmarnowane życie.

Gość mańka123
ale one mają Ciebie a Ty masz je więc głowa do góry..zajmij się maluchami a reszta sama się ułoży..ktoś Ci pomaga/ i naprawdę masz 22 lata?

Gość hmmz
i wszyscy opier..... kosciol kiedy mowi ZERO seksu przed slubem. a takich historii sa tysiace pewnie jak juz widzialem i slyszalem. i to mi pokazalo ze czasem ksieza maja racje.

Gość fddsfsdfs
ostatni wpis to chyba jakis kawal nie ??? bo chyba takich idiotow nie sieja

Gość hmmz
fddsfsdfs>>> spytaj sie autorkui topiku czy jej do smiechu idiotko. a moze jestes tez taka latwiutka ?

Gość a antykoncepcja
to pies :-( no ale nie jest tak zle masz internet ktos za to płaci czyli i masz pieniadze dla dzieci

Gość lilla22
a co ma do tego kościół? mało jest rozwodów po ślubie kościelnym, mało wierzących facetów zdradza swoje żony. nie jest mi do śmiechu, może przegrałam swoje życie, cieszcie się

Gość lilla22
a mam i uczę się dalej - zabawili sie moim kosztem niech płacą

Gość fddsfsdfs
do hmmz--------> przepraszam prosze ksiedza zbladzilem ... :( nie zapomnij oddac swojego glosu na LPR w nadchodzachcych wyborach . ladnie ci ten kosciolek w saganie poprzestawial :) dlatego zeby nie byc takim palantem jak ty zostalem ateista i bardzo dobrze sie z tym czuje nikt mi niczego nie narzuca a dekalog mam swoj a co do tematu hmmm no coz mam 21 wiek i chyba najwyzsza pora zeby historyjki o facecie spacerujacym po wodzie sobie darowac jak i inne nauki finansowej instytucji jaka jest kosciol i powiedziec dziewczynie o srodkach antykoncepcyjych

Gość mańka 123
dlaczego mówisz, że przegrałaś swoje zycie?? lepiej, zeby twoje dzieci o tym nie wiedziały..są kulą u nogi dla Ciebie?

Gość hmmz
uwielbiam takich naiwniakow ktorzy swoi naiwny powiedzmy szczerze ateizm tlumacza naukowo heheheh a najczesciej to humanisci ktorzy o nauce to maja pojecie z podstawowki ;)

Gość lilla22
czasami tak myślę, kocham swoje dzieci, ale zastanawiam sie jak wyglądałoby moje życie gdybym była sama, ile rzeczy mogłabym robić, ile osiągnąć . nie oszukujmy sie dzieci ograniczają. A ich tatusiowie zabawili sie i bawią się dalej , ich nic nie ogranicza, płacą alimenty i tyle.

Gość sarsan
wiesz, nie kazdy musi uprawiac sex przed slubem, troche łagodniej krytycy koscioła, niczego wam nie broni, i tak przeciez nie wierzycie

Gość mańka 123
wiesz ja też mam dziecko i wychowuję je sama i być może to ono ustawia mi dzień ale ogólnie to osiągnęłam rzeczy, których być może bym nie osiągnęła..skończyłam studia i to nie jedne, pracuję..może nie wychodziły mi relacje z mężczyznami ale nigdy nie pomyślałam że przegrałam swoje zycie, a bez dziecka nie wobrażam sobie życia. to właśnie ono jest moją siłą!

Gość lilla22
a ja właśnie boję się o te relacje z mężczyznami, kto będzie chciał zadawać się z dziewczyną z 2 dzieci a ja nie chcę byc sama

Gość mańka123
ja jednak radziłabym zająć się teraz dziećmi..jeśil tak bardzo nie chcesz być sama to w końcu wpadniesz w ramoina kolejnego faceta, który w tym pośpiechu okaże się znowu pomyłką... zadbaj o siebie i dzieci a reszta przyjdzie sama..one maja tylko ciebie - niech w przyszłości będą dumne z Ciebie, nie mów że przegrałaś życie bo ono sie( to dorosłe) dla Ciebie dopiero zaczyna. głowa do góry i walcz!!

Gość lilla22
nie mam siły wyjść z tego dołu i nie wyobrażam sobie dalej takiego życia. I chyba jednak mam dość facetów, sama już nie wiem. Otwieram rano oczy i chce mi się rzygać na to wszystko.

Gość eee tam..
jak juz ktos napisal ( ajesli nie napisal to pwoinien) masz teraz dzieciaki i dla nich powinnas zyc. Czasem tak sie zlozy zycie ze nie jest nam fajnie, ale stoje na stanowisku ze bedzie lepiej tylko trzeba dac szanse losowi.

Gość ale tu nie chodzi o dzieci
tylko o to że nie może dalej uganiać się za facetami, nie jest wolna jak ptak... to straszne co piszesz. Głupio postapiłaś i widzę, że ta głupota nadal cie nie opuszcza

Gość mańka123
uważam ze szukanie faceta na siłę jest idiotyzmem. bądź odpowiedzialna za dzieci bo one cię potrzebują. ktoś ci przy nich pomaga? uczysz się? a jeśli nie radzisz sobie ze sobą to idź do psychologa.

Gość lilla22
uczę się zaocznie , pomaga mi matka, ojciec sie do mnie nie odzywa sąsiadki patrzą pogardliwie, koleżanek nie mam bo nie mam czasu sie z nimi spotykać, to co tu mówić o facetach. Trudno mi sobie wyobrazić, że coś dobrego jeszcze mnie w życiu spotka. Nie chcę być do końca życia tylko matką i niańką, chcę być też KOBIETĄ!

Gość sam_cham
lilla22 - ja rozumiem ze Twoja sytuacja moglaby byc lepsza ... Moja tez moglaby ... - ale nie jecze i nie zale sie jak ja to mam niedobrze. Placa Ci alimenty ? Ciesz sie ze placa i trzymaj reke na pulsie gdy sie ktoremus dochody powieksza ... :-) Masz dwie rece, dwie nogi ? To na co kurna narzekasz malkontentko :-)

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
to musi być prowokacja bo nie wierzę ,ż eta lilla jest taka pusta, kobieto, to co jest ważniejsze dzieci czy faceci?????????????????????????????? weź się w garść!!!!!!!

Gość ty lilla uważaj
żebyć nie miała 3-go dziecka z kolejnym facetem. Masz już dwójkę i jeszcze ci mało?

Gość felamanuela
a może ona chce mieć 3-cie dziecko z kolejnym facetem, bo wygląda na to, że zrobiła z tego swoją profesję - jak widać można nieźle żyć za alimenty (studia, internet...) a że wiąże się z takim stylem życia trochę niedogodności , no cóż - nie ma nic darmo.

Gość do autorki
Dziewczyno, masz 22 lata, intensywna opieka nad dziećmi skończy się za jakieś 2-3 lata, pójdą do przedszkola, potem do szkoły. A ty będziesz wciąż młodą atrakcyjną kobietą. Masz dość czasu na wszystko. Znajdzie się facet, który cie pokocha, a wdzieciach będziesz miała opiekunów i przyjaciół. Młode mamy mają lepiej. Znam to z doświadczenia, ja jestem "starą" mamą. Zainwestuj w siebie i dzieci, korzystaj z tego, że możesz się uczyć i kochaj maleństwa. Będzie dobrze. Moja koleżanka urodziła swoje pierwsze dziecko mając 18 lat. dziś ma 38 lat, rodzinę, nowego kochającego faceta i syna z którego jest dumna. Życzę ci optymizmu i szczęścia:)

Nie załamuj się to jest poprostu gorszy dzień i on minie jeszcze zaświeci i dla Ciebie słoneczko tylko pamiętaj: zawsze dzieci na pierwszym planie kiedy podrosną będziesz mogła pomyśleć o swoich przyjemnościach i potrzebach a zobaaczysz jak czas szybciutko zleci a teraz głowa do góry, no popatrz tylko na swoje dzieci mama smutna to i one będą smutne.