Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda i styl

Dziewczyny jak dbacie o swoje ciało?

Polecane posty

Gość uroda i styl

Interesuja mnie zwlaszcza opinie dziewczat miedzy 20 a 25 rokiem życia :-) Powiedzcie prosze jak wyglada Wasza codzienna pielegnacja ciala...

mam wprawdzie juz 27 lat..ale wygladam mlodziej:-D a to czesciowo dlatego,ze: na codzien nie stosuje zadnego mydla,tylko biore troche piany z wlosow i myje tym paszki,stopki:-D no,chyba,ze jestem jakas szczegolnie brudna;-) mydlo wysusza.potem wmasowuje balsam(ujedrniajacy na uda,posladki,brzuch,a zwykly na reszte) okolo raz w tygodniu stosuje mydlo i bardzo szorstka gabka masuje dlugo cale cialo do czerwonosci.potem balsam -jak powyzej.tego dnia po szorowaniu-solarium-10 min i wieczorem jeszcze szybki prysznic bezmydlowy i balsamowanie znowu. dodam,ze mam tlusta cere i skore i dla mnie takie pielegnowanie jest najlepsze,ale nie dla wszystkich. a tak poza tym to robie 50 brzuszkow dziennie i 300 podskokow,troche sie tez rozciagam.

Gość taka jedna zaglądam sobie
no to trochę dziwnie dbasz o siebie Agais. Nie spotkałam się jeszcze z tak cudacznym myciem resztkami piany z włosów :O

a co w tym takiego dziwnego?przeciez to tez myje i sie pieni?daje oczywiscie duzo szamponu na glowe i piana jest gesta ;-) zauwazylam po prostu,ze po mydle mam sciagnieta skore,swedzaca,a po szamponie-gladsza i niepodrazniona.

Do Agais skoro tak mówisz... to pewnie wiesz co dla Ciebie lepsze jak tam wyznaje zasade: Co do włosów to do włosów, a co do ciała to do ciała :P Proste

Mydła to ja nie lubię. Używam go tylko do mycia rąk, ewentualnie stóp. Natomiast do całego ciała używam tylko żeli pod prysznic a najlepiej jeśli jest to kremowy żel pod prysznic wtedy skórka jest miękka i gładka. Balsam jest dopełnieniem całości. Ot i całą tajemnica :P

Jak chce miec gładką skórę to robie sobie peeling całego ciała z soli drobnoziarnistej i z oliwki z oliwek. Skóra jest po tym gładka jak u niemowlaka. Inni zachwalaja peeling z kawy ale ja się boję popęknaych naczynek.

ja też używam żelu pod prysznic, ale kiedyś mi się skończył i umyłam się szamponem.I wiecie co?Byłam naprawdę zadowolona

Gość frytka
ee tam ..ja stosuje produkty z Johnson's baby(nie wszystkie)...sa delikatne a ja mam wrazliwa skore tzn stosuje zel pod prysznic z olejkiem i potem od czasu do czasu peeling i potem smaruje sie balsamem Loreala do suchej skory..jest bomba!! dzieki niemu pozbylam sie chropowatosci z tylu reki(u gory) ....nie jest to jednak tylko jego zasluga....duzo wody To Podstawa...i owoce, warzywa....dobrze jest chodzic do sauny..reweacyjnie wplywa na skore i samo cialo...:):))

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=tapetus+obrazki&tbm=isch&imgil=-dQegW_0qe8gTM%253A%253BISynEcdLRXQFAM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fzdjecia.nurka.pl%25252Furl%25252Fwww.tapetus.pl-obrazki-n-143863-czerwona-roza-rosa.jpg.html&source=iu&pf=m&fir=-dQegW_0qe8gTM%253A%252CISynEcdLRXQFAM%252C_&usg=__TVCS7qON0xsbMtdO9EQuM2CxpqE%3D&biw=1366&bih=634&ved=0CCoQyjc&ei=Q1VaVbeVKaWcygOBioCgBw#imgrc=UJBZTmHH3XK0aM%253A%3BUQtj-wA1MM0DCM%3Bhttp%253A%252F%252Fphotos.nasza-klasa.pl%252F53364868%252F4%252Fmain%252Fad68db24cb.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fnk.pl%252Fgrupy%252F510406%252Fgaleria%252F4%3B1680%3B1050