Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poeetkaa

Chłopacy-mój wierszyk

Polecane posty

Gość a22
pisze sie chlopcy a nie chlopacy!!!!!!!!!!!!!

Gość Poeetkaa
Łzy płyną z mych oczu zakłamanych nad kłamstwami z mych ust wylanych żałuje tego co powiedziałam ale i tak,straciłam tych których kochałam! Wszyscy na mnie srogo patrzycie i mnie za wszystko winicie! To jest ma wina wiec skąd ma mina? stąd że chce sie ochronić następnymi kłamstwami osłonić! Lecz, wy mi nie wierzycie i w me słowa nie wierzycie! A ja w kłamstwo brne, i prawde na kawałki tne Czy da sie jeszcze coś zrobić? Kłamstwo za próg wygonić? to jest ten wiersz napis xco sadzisz ale badzi szeczery

Gość prof.miodek

Gość prof.miodek
trata tata tata trata tata tata trata tata tata trata tata tat taki rytm ma twój wiersz i mniej wiecej taką sama głęboką treśc. Zajmij sie lepiej szydełkowaniem albo czymś innym byle ci wychodziło lepiej niż pisanie rymowanek (nie WIERSZY)

Poetko ma droga, jakaś Ty uboga.. Polotu brak co na skrzydłach fantazji winien uność.. Jak możesz o życzliwe słowa prosić? Na przekór Twym domysłą powiem Ci szczerze, nie masz talentu czy \"wyrobisz\" ??- nie wierzę:P ... Proszę kończ przedstawionko swojego miernego dobytku .. więcej czytaj i ucz się, gdyż od tego zbytku, Twój intelekt zyskać a nie stracić może.. i niech się stanie... Tak dopomóż Boże.. :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:

Gość poeta
przeczytałem dwa wersy i to nie to, jak chcesz poszukaj se maila do Józefa Barana może on napisze ci coś innego

Gość prof.miodek
no, no, Re - mickiewiczowskie klimaty ... ale czy ona coś zrozumie? To Mandaryna poezji...

Gość Przeczytajcie...

Gość gość
Nie nazywaj siebie poetką miernoto... ludzie uduchowieni literacko nie uzywają takich zwrotów.