Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i szczęśliwa

KREMY DO TWARZY --- opinie, wrazenia, rady, pytania i odpowiedzi

Polecane posty

Ja bym chciała zapytać o kremy z avonu z serii naturals - który jest nawilzający a zarazem matujący do tłustej cery i czy działa?

Gość te kremy nie nadają się do
twarzy ABSOLUTNIE! nie nawilżają, nie matują, nie robią po prostu nic i o ile masz mniej niż 18 lat to jeszcze możesz sie pobawić w używanie tego badziewia, ale jeśli więcej to stanowczo odradzam :)

a więc jaki kremik polecasz do skóry tłustej, niedrogi a dobry? jak równiez na noc- nawilżający? mam jeszcze jedno pytanie- czy moge na noc używac kremu półtłustego brązującego z bielendy?

Gość ukajaha
ja polecam krem z serii Naturals Trawa cytrynowa i soja-ładnie pachnie, nawilza, nie powoduje powstawania zaskórników-fakt-nie matuje ale ja po nałożeniu go po chwili odciskam warstewke którą zostawia -chusteczka higieniczna i wtedy jest super. Gdy kupisz go w promocji za 8,90 to nie bedziesz zalowac

Ja poleceam Iwostin do kupienia w aptece, choc trochę kosztuje to warto- rewelka, tylko dobrze do tego kupic płyn dom mycia twarzy i tonik. Pozdrowienia.

Tak jak napisałam wyzej- tanio....no niestety ale tanio musi byc!

Gość a22
do zakochanej i szcesliwej tez mam problem z tlusta cera i radzilabym ci sobie kupic na dzien nivea visage krem matujaco-nawilzajacy.Fajny jest i tez borykam sie tym pytaniem czy mozna stosowac krem brazujacy z bielendy bo tez chcialm go sprobowac.