Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

piekne a niedrogie perfumy

Polecane posty

znacie jakies perfumu,ktore pachna bardzo kobieco i uwodzaco w przystepnej cenie?

Gość oktavia
la rive są bardzo fajne ładnie pachna i kosztują cos w garnicach 22zł

Gość myszkaaa
C-thru Black diamond!!!! przesliczne!! 30ml ok 36zl

Gość lili marlene
ale to wszystko podroby

Gość myszkaaa
c-thru trzymaja sie naprawde dlugo i maja przepiekny zapach:)

Gość woda brzoaowa

:) nie podróby tylko kopie :) ja uważam , żę skoro ktoś wyprodukował zapach rónie trwały jak oryginał , praktycznie nie do rozpoznania , to po co mam płacic za reklamę i butlę ???? Wole częsciej zmieniac zapach :)

Gość starsza_pani
MARVEL roll-on kosztuje 8 zł.

Gość pliletka
naomi campbell - zmyslowe, uwodzicielskie, pudrowe, bardzo kobiece i w umiarkowanej cenie - 50 ml ok. 90 zl.

Gość ej hrabia
moja koleznaka kupila sobie perfumy tej firmy fm i one sa naprawde megatrwale. chetnie bym takie zamowila. tylko niestety nie znam tych zapachow. ale oplaca sie. perfumki sa super.

Gość angie2
" nie podróby tylko kopie" :D Ale dobre :D Zajrzałam na te aukcje ... co za kity wciskacie. Rozbawiło mnie zwłaszcza zdanie: "trwałość oraz intensywność zapachu( czytaj: podróbki) jest dokładnie taka sama jak i niejednokrotnie lepsza( od oryginału) " Normalnie boskie.

Gość Hrabia ZenHorst
Szanowna Pani Angie2 , nie każdego w tym kraju stac na wydatek rzedu 200 - 300 zł . NIe uważam ,żeby kupno kopii zapachu było jakimś grzechem śmiertelnym , albo czyms strasznie zabawnym . Perfumy , które sprzedaje mają swoich zwolenników i jak widac przeciwników .

Gość angie2
ale ja nie twierdzę, że kupowanie podróbek jest śmieszne. Mnie też nie stać na perfumy za 300 zł. Śmieszne jest nieprzyznawanie się do tego, że sprzedaje się podróbki( zwane pięknie "kopiami"), śmieszne jest też nieprzyznawanie do tego, że używa się takich perfum . Oraz przytoczone przeze mnie wczesniej zdanie z aukcji internetowej.

Gość angie2
I jeszcze jedno: uważam, że nie fair jest umieszczanie zdjęć oryginalnych perfum, podczas gdy sprzedaje się fałszywki. A takie właśnie zdjęcia widnieją na stronie, jaką pan umieścił w linku. Poza tym Mahora pisze się przez samo "h".

Gość angie2
a to, że pisze pan, że podróbka jest praktycznie nie do rozpoznania od oryginału, świadczy albo o pańskiej nieznajomości perfum( nawet mało wprawny nos jest w stanie odróżnić dobre perfumy od ich imitacji), albo o chęci naciągnięcia ludzi, czy też zdobycia klientów- jak pan woli. I myślę, że o to właśnie chodzi. Cóż, reklama dźwignią handlu. Pan pewnie sam nie wierzy w słowa, które pisze na temat wspaniałości tych podróbek- ale zarabiać trzeba, prawda? :]

dziekuje ,że wskazała mi Pani błąd bardzo chetnie go poprawie :) . Nie mam w zwyczaju nikogo do niczego zmuszać :) nie chcesz nie kupuj :) Pani opinia jest dla mnie równie ważna jak wszystkie pozostałe :)

Gość mordeczka_
chanel nr 19 :)

Gość gość
W atrakcyjnej cenie duży wybór perfum jest na goia.pl. Zaopatruję się u nich od dawna w perfumy i nigdy się nie zawiodłam. Wybór właściwych to kwestia gustu. Mi najbardziej podobają się Versace-Crystal Noir, Giorgio Armani-Emporio, Gucci-Rush2.