Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 67 letni pan ferment

Jutro jadę do SANATORIUM - CO ROBIĆ? /

Polecane posty

Gość ehhhhhh
..jakiś ponury pan jesteś

ehhhhh, masz 25 lat ale nie wszyscy na forum są w tym wieku ani żadna większość czy mniejszość. 67 letni pan ferment, nic się nie bój wszystko będzie dobrze, nastaw się pozytwnie na ten wyjazd.

Gość szara myszka58
Tak chodzi mi o cennik, ale zazwyczaj są to cenniki turnusów prywatnych, a nie ze skierowania FOZ, te są ponoć tańsze, bo jest jakaś dopłata. Moja znajoma była nad morzem w maju i zapłaciła za pobyt w pokoju 2-osobowym ok. 400 zł/tak przynajmniej mówiła/ wraz z wyżywieniem i zabiegami. Mnie nie chodzi o pobyt prywatny pełonpłatny tylko ze skierowania FOZ. Więc jak to jest??

Gość nie powiem bo mnie wkuriliście
o

Gość szara myszka58
Nikogo nie ma na tym forum kto był ostatnio w sanatorium i może mi odpowiedzieć na pytanie? Proszę

Gość ooo do gory

Gość aga...................
tez jade do sanatorium.Już sie wkurzam.Musze zostawić mojego malego szkrabka na ponad 3 tyg. Dodatkowy stres z jakimi ludzmi przyjdzie mi spedzić nadchodzące 24 dni itp Denerwuje mnie dodatkowo śmieszna opinia ,ze w sanatorium tylko się pije i bawi.Nie powiem ,ze jestem baaardzo chora ale jade się podkurować a może zrzucić z pare kg;)

Gość agnis 6
Wyjezdzam 15 listopada do Ciechocinka do sanatorium "ORION".kto tam był niech coś powie bardzo proszę.

22 stycznia wojskowy 22 Ciechocinek jadę stresik o towarzystwo i dziecie zostawić ciężko ktoś był ? jedzie? bylam już kilkanaście razy ale zawsze się człowiek martwi bo to jednak 28 dni

22 stycznia wojskowy 22 Ciechocinek jadę stresik o towarzystwo i dziecie zostawić ciężko ktoś był ? jedzie? bylam już kilkanaście razy ale zawsze się człowiek martwi bo to jednak 28 dni