Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_gwiazdeczka

chlopaki jak biust powinna miec kobieta?

Polecane posty

Gość mala_gwiazdeczka

chodzi mi o rozmiar bo nie wiem czy mam juz popasc w kompleksy i cieszyc sie z tego co mam! ja chce tylko wiedziec jaki jest ten idealny rozmiar :)

Gość melisana
Głupie pytanie przecież każdy facet ma inny gust, pozatym jeśli facet kocha kobiete to nie ma znaczenia rozmiar jedynie do popatrzenia na ulicy lubią duże biusty

ja też myśle podobnie jak poprzedniczka , że jeśli naprawdę facet kocha swoją kobietę no napewno nie będzie miało dla niego znaczenia rozmiar jej biustu ;) ja też się martwiłam czy nie mam za mały rozmiar , ale mojemu mężowi się podobają więc nie ma się co martwić naprawdę ;) pozdrawiam

Gość rumiankowa
nie masz chlopa bo nie masz zapewne biustu..hehe nie no zartuje,wg mnie tak jak poprzedniczek wszyscy faceci itp a tak naprawde to nie patrza na takie rzezcy(normalni faceci) tylko na charakter,wyglad tez owszem ale bez przesady....serduszko jest najwazniejsze

Gość pan X
ja tam wole panienki "deski" bu hahaha

a moja dziewczyna ma 75 b i ją kocham za to ze jest mądrą inteligentna piękna wyrozumiała ze moge z nią porozmawiac na poziomie...a nie z powodu biustu

Gość pan X
Ale nie pogardzilbys gdyby miala wiekszy!! Ja nie lubie desek a rozmiar B jest jak dla mnie maly

Gość chopok
Również uważam, że C i D są OK

Gość pan X
Oczywiscie jesli sylwetka tez jest bez zarzutu :P

Gość chopok
oczywiście;)

Gość kobiety sa fuj lepsi chłopcy

Gość L.I.L.K.A
a ja mam rozstępy na biuście i wcale nie po ciązy, tylko poprostu za szybko mi urosły, i mam z tego powodu wielkie komplexy. :( mimo iż jestem atrakcyjną dziewczyna wydaje mi się że przez ten defekt żaden facet nie spojrzy na mnie jako na pociagajacą, wartośiową kobietę... każdy mi prawi komplementy że mam piękne dorodne piersi,bo nie widzial ich inaczej jak w ubraniu, gorzej byłoby gdyby prawda wyszła na jaw..

Gość a ja mysle
ze powinnyscie jeszcze ten rozmiar porownac z cala sylwetka.Moja kobietka jest malutka i bardzo szczuplutka a ma miseczke bi do jej gabarytow piersi wygladaja na bardzo duze!Za nic w swiecie nie chcialbym aby miala wieksze-wygladaloby to nienaturalnie!

Gość b sa najlepsze
najzgrabniejsze. Nie lubie jak kobieta przypomina krowe ani chlopaka

Gość do Lilki
przesadzasz

Gość a ja mam 70B
raczej takie duże B :) I mój facet jest baaardzo zadowolony bo jestem filigranowa a mój biust jest jędrny i wygląda to proporcjonalnie. Osobiście uważam że biusty powyżej C są obrzydliwe i wyglądają jak zmutanciałe, jak jakaś choroba...

Gość moniiiika
hej, dokladnie - wszystko zalezy od proporcji. Ja tez jestem filigranowa, nosze rozmiar 34 czy jak kto woli xs i jestem niewysoka, wiec przy tak drobnej sylwetce moj biust 75B wyglada imponujaco. A wiadomo, ze gdyby wziac pod uwage sam rozmiar biustu, to jest on przecietny i rowniez najpopularniejszy wsrod Polek. U mnie jednak to jak miseczka C na dziewczynie sredniego wzrostu:)

Gość snaap
duuuuuuuzy:)

Gość moniiiika
Moim zdaniem wysoka kobieta z takim biustem wyglada normalnie. Zalezy tez, czy jest szczupla czy przy tuszy. U mnie byloby to wielkie biuscisko:D.

dość szczupła - 58 kg, 68 cm w talii, budowa raczej grubokoścista niż drobnokoścista. Nie chudzielec, ale szczupła :-)

Gość moniiiika
nie wiem, nie jestem specjalistka, ale wydaje mi sie, ze normalny, ale taki raczej w strone wiekszego niz mniejszego;-) Duzy to bylby na takich mikrusach jak ja;)

całe szczęście - dzięki :-) zawsze miałam kompleks zbyt dużego biustu, ale powoli mi przechodzi ;-)

Gość moniiiika
haha, chyba niepotrzebnie, ale widzisz, ja z moim 75 B czasami tez sie glupio czuje, nieraz slyszalam, ze mam czym oddychac i tak jakos niezrecznie mi wtedy;)

Gość nodi19
75 B to duży biust? nie, nie sądze....

Gość moniiiika
hahaha, pewnie, ze nie - tak obiektywnie to przecietny, ale poczytaj moje posty wyzej:) jestem filigranowa i wyglada u mnie jak dosc duzy, czasami wolalabym, zeby byl troche mniejszy albo ja troche wieksza ;)