Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopu capu

pomóżcie mi, prosze...

Polecane posty

Gość lopu capu

powiecie ze jestem glupia, możliwe alesie martwie... biore REGULARNIE tabletki, mam okres ale slabszy niż zwykle- tak sporo sluzu mam- trzy dni temu dostała, i mialam okropne mdlości, bardzo slabo sie czułam, strasznie boała mnie głowa, byłam strasznie oslabiona, aż pojechalam na pogotowie, lekarz powiedzial ze to możliwe że coś z żoladkiem i dal mi antybiotyk i pareleków, a dziś caly czas glowa boli i jest mi momentami niedobrze, brak apetytyu, mam lekko zacimnieone w okoł sutki- tez tak macie?? powiedzcie mi czy jest mozliwośc ze jestem w ciązy?? bardoz sie denerwuje...

Gość tylko
na 100% to ciaża...

Gość lopu capu
żartujesz sobie ze mnie?? mialam bardzo wysoko temp, ponad 38 st...

Gość pompalinka
Zalezy kiedy wspolzylas w chlopakiem...jest robilam z nim to gdy bralam antybiotyki, to dzialanie tab;etek jest wtedy bardzo oslabione i nalezy sie dodatkowo zabezpieczyc. Poza tym, mdlosci i wymioty wystepuja dopiero w 6-8tyg. ciazy... zrob test i bedziesz wiedziala, pytajac tutaj narazasz sie na takie glupie odp. i komenatrze jak ten ze na 100% jestes w ciazy.... powodzenia i nie zwlekaj bo sie bedzieszz tylko niepotrzebnie stresowac!

Gość pompalinka
tam mialo byc: jesli robilas to z nim jak bralas antybiotyki.

Gość lopu capu
kurcze, teraz mam okres, wiec testu chyba i tak nie mogę zrobić, w u lekarza bede w piątek, ja zaczynam w tym roku studia, dlatego sie tak straszliwie denerwuje:(:(:(

Gość lopu capu
nie, nie brałam wtedy żadnych leków dodatkowych, tylko to, ostatnio kochaliśmy sie tak mniej wiecej 10 dnia cyklu, i wcześniej tez coś koło tego- chyba, niepamietam, podkreślam ze ja czułam sie tak żle ze niem ialam sily mówić nawet...

Gość lopu capu
a teraz nie iwem czy to są do konca mdlości, zjadlam jablko i mi ise odbija, czuje je w żoladku, moze ja sobie wyymslam, kurcze, boje się:( podobno przy tabletkach nie można zajść...

Gość i do góry...

Gość zastanawiające.... ale czy moz
liwe

Gość znak payt
gor

Muszę Cię zasmucić kochana Moja córeczka ma dzisiaj 2 latka i powinna mieć na imie Pigułka Brałam tabletki i niestety zawiodły Ale dzisiaj już nie żałuję