Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda 33

DUCHY - wierzysz w nie?

Polecane posty

Gość Magda 33

dzieje się ze mną coś niedobrego. Zaczęło się rok temu z niewiadomych przyczyn. Dodam, że mam rodzinę, ale zanim wyszłam za mąż miałam kogoś, kogo bardzo kochałam. Byliśmy razem 3 lata, i on zginął tragicznie w 2000 roku. Mieszkaliśmy razem w moim mieszkaniu, tym samym, w którym mieszkam teraz z rodziną. Zdarza się, że wszyscy czasami coś słyszymy, np. gwałtowne trzaśnięcia drzwiami, podczas gdy one pozostają nieruchome lub włącza się czajnik elektryczny, gdy nikogo nie ma w kuchni. Dawniej tego nie było, ale to wyraźnie się nasila. Czy jest możliwe, aby to miało związek z moim zmarłym narzeczonym? Pamiętam jak niejednokrotnie prosiłam go, aby dał mi jakiś znak, pokazał się, albo przyśnił, ale nigdy się to nie zdarzyło. Bardzo proszę o dopowiedz

Gość ja nie wiem..
nawet sie nie wypowiem na te kolejna prowokacje hehehe

Gość Mogę Ci pomóc
Napisz do mnie kacper-wshe@voila.fr Myślę że uda mi się odpowiedzieć na parę pytań bo mam podobną sytacje i trochę miałem do czynienia z zagubionymi duszami

Gość Eksterioryzator
to ciekawy temat, warto się czymś takim zainteresować, osobiście najchętniej kontaktowałbym się z "duchem" w czasie tzw. snu, albo poprzez wyjście z ciała fizycznego, to ostatnie jest dosyć trudne do opanowania, ale parę razy mi się już przytrafiło :)

Gość a jak można wyjść z ciała
fizycznego? Masz może jakieś linki do artykułów na ten temat? A jak mogę się skontaktować ze zmarłą osobą? Niestety mała byłam jak ona zmarła. Rok dokładnie miałam

Gość Z PRZYMRUŻENIEM OKA
Ja wierze, co więcej obawiam się, że mam takiego od kilku lat w domu i niby nie jest szkodliwy a jednak… Będę musiała coś z tym zrobić, słyszałam, że są osoby, które zajmują się wypędzaniem takich „nieproszonych gości”

Gość elcia23
moj brat potrafi wychodzic z ciala i uwierzcie ze to nie jest zadna prowokacja, ja sama sie zastanawiam jak to jest mozliwe ale sie boje sprobowac. brat akurat mowil ze przy wyjsciu z ciala nie spotkal zadnych duchow. autorko topicu moja bardzo bliska znajoma ma podobna sytuacje jak ty jej milosc zmarla(nagle) w wypadku drogowym od tego momentu w jej domu gasna same swiece drzwi sie zatrzaskuja same i te sprawy co opisywalas. dodam jeszcze ze ona ma kotke ktora czesto krazy w jednym miejscu i zcemus sie przyglada jakby sie chciala z tym kims bawic. do tego kolezanka utrzymuje ze go raz widziala w mieszkaniu katem oka ona nie jest do tego nastawiona negatywnie raczej uwaza ze ma "drugiego aniola stroza " ktory nad nia czuwa.

Gość asasa
moze on daje Ci znaki, ze jest :) jak obiecał

Gość okraska
czy to mozliwe zeby wszedł we mnie duch byłe narzyczonej mojego emza, ktora zgineła w wypadku samochodowym, gdyz czasami czułam sie nei swojo jakby ja to nie ja , trudno to okreslic, mimo ze jej nie znałam wczesniej sniła mi sie kilka razy...mam ochote na rzeczy na ktore kiedys nie miałam ochoty..np. kwestie jedzenia....... czy to mzoe byc ona?

Gość okraska
okraska czy ktos moze mi odpowiedziec?

Gość okraska
help please

Gość okraska
niech ktos odpisze

Gość mordusia
polecam literature na ten temat. jesli nie znajdziecie w ksiegarniach to na allegro na pewno.

Gość jestemsobie
to demony. Czlowiek umiera i juz nie istnieje, istnieje jedynie w pamieci Boga. Ja mialam podobny problem. Demony prowokuja. Mi wlaczaly muzyke, byly odglosy drzwi trzaskajacych, spiecia w scianach sie robily, i wiele wiecej. W koncu zostalam zaatakowana, zgwalcona, przemawialy przez innych ludzi zanim mnie zaatakowaly i w trakcie. Atak nastapil 3-4 lata temu, do tej pory lecze psychike. Mimo wszystko nie sa warte rozmow. Ta forma gwaltu byla pseudo-sexualna w celu zmian moich mysli (przerobil w jakis sposob litery moich mysli na przeklenstwa na Boga, Jezusa i Ducha Swietego). A caly czas gram jak aktorka zeby przezyc. Dostalam jakas pala po glowie, obudzilam sie ze zlamanym i krwawiacym paznokciem u nogi, nie moglam spac po nocach, jednego dnia pojawilo sie wiele siniakow w okolicach ud, zmusily mnie do magii, przeklenstw za pomoca magii, myslalam ze umre tak mne kulo w glowe i stopy. Najgorsze byly te przeklenstwa opisane wyzej. Latwiej bym sie leczyla gdybym byla osoba ktora potrafi trafnie zachowac sie w kazdej sytuacji.

Gość jestemjakajestem
Naszczęście ja nie mam takiego problemu, ale bardzo wam współczuje...

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"