Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominaja_20

czy może byc przyjażń między kobietą i facetem? i nieprzerodzic sie to w miłosc

Polecane posty

Gość Anetinka
Ja mam szczerze nadzieję, że może być przyjaźń miedzy facetem a dziewczyną. Bo mój chłopak ma własnie taką przyjaciółeczkę, ktróra chyba się w nim zakochała. I oczywiście musi się przy nim popisywać, pokazywać, jak to ona oczytana, mądra, inteligentna, chodząca encyklopedia (bo urodą do pięt mi nie sięga). Oby to była tylko przyjaźń... :o

Gość dziwne
ze ja znam takie przyjaznie. .. hmmm czyzby to kwestia niskiej samooceny niektorych ze boja sie strasznie tej zdrady a moze sami by zdradzili wiec taka projekcja co ?? :)

Gość pieprzenie w bambus
facet musi byc gejem albo na wózku inwalidzkim- wtedy jest mozliwa;-)

Gość facet musi byc
niedojrzlym dzieckiem wtedy jest niemozliwa hehehh a takich spoor jest wiec dlatego to takie niewyobrazalne ale wtedy kobieta musi byc dojrzlasza i najwyzej zakonczyc to

właśnie. to zależy od ludzi. od tego jacy są. i wtedy moża sie zastanawiać czy taka przyjaźń istnieje czy nie. różne są przypadki. owszem więcej jest tych które udowadniają że taka przyjaźń nie istnieje, ale są też takie które temu przeczą :P

Gość uni
ni w zab nie rozumiem,czemu przyjazn miedzy k i m rodzi tak wiele niezdrowych watpliwosci.doprawdy nie kumam,jakie znaczenie ma tutaj plec.mozna by zadac sobie szereg podobnych pytan - czy 2 facetow - gejow moze sie tylko (a moze az) przyjaznic?czy niemozliwym jest pokochac swojego najlepszego kumpla,facetem bedac,jak brata?itp...i pytanie kluczowe - czy moze istniec milosc bez przyjazni?...2 istotne pytanie - czy przyjazn wyklucza fascynacje erotyczna?...reasumujac...przyjazn MOZE byc ostatnim przystankiem intymnego porozumienia miedzy 2 ludzi...najprostsza znana mi def. milosci wyroznia 3 elementy skladowe - przywiazanie,zaangazowanie,namietnosc...jesliby taki tok myslenia przyjac,nieobecnosc 1 z tych elementow wyluczalaby " milosc"...ach te cudowne uproszczenia...dar i klatwa...a to slodkie dziewcze,co to ma takie "wysokie piety",coz...faceci to wzrokowcy...tylko puste laski nas interesuja,wiec...nie masz sie czego obawiac...