tequila6 0 Napisano Wrzesień 11, 2005 Czy którakolwiek z was miała wysypkę lub coś w podobie po tabletkach novynette? Ja biore pierwsze opakowanie i to co mi wyskoczylo popreostu mnie przeraza! Jeśłi któraś też tak miała to doradzcie odstawic czy nadal brac? I jak sie pozbyc tej wysypki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzelia Napisano Wrzesień 29, 2005 hej, ja też zwróciłam uwagę na plamkę, która pojawiła się na moim udzie od momentu,gdy zaczelam brac tabletki (biore Novynette od 3 miesiecy). Bodajze na ulotce jest napisane, ze moga wystapic dolegliwosci skorne.Plamka nie znikła, ale zmieniam tabletki, wiec mam nadzieje,ze usunie sie z mojego ciala:(, bo wyglada nie za ciekawie. W innym wypadku udam sie do dermatologa:)Nie wiem,czy dobrze Ci radze,ale to naprawde może byc wina tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość la trotola Napisano Wrzesień 29, 2005 zapytaj gina bo z tego co się orientuje to jeśli swędzi skóra przy braniu tabletek to może być to od wątroby, a wtedy raczej w ogóle nie wolno brać tabletek. Ale lekarzem nie jestem więc lepiej zapytaj ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach