Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanbb

sytuacja PATOWA - POMOZCIE PROSZĘ !!!

Polecane posty

Gość fanbb

W sobotę, 3 września na stadionie śląskim podczas meczu zobaczyłem dziewczynę, która mnie oczarowała... Nigdy wcześniej dziewczyna, której nie znałem osobiście, o której nie wiedziałem nic nie wywarła na mnie takiego wrażenia... Miłość od pierwszego wejrzenia odpada, gdyż miłości nie ma tak od razu. ale za to jest... zauroczenie, ogromne wrażenie i pamięć, a także 3 zdjęcia, w tym 1 jak mi patrzy wprost do obiektywu i widać Ją doskonale. Dzień w dzień myślę o Niej, choć nigdy wcześniej żadna dziewczyna mi nie zawrociła w głowie... Teraz mam dylemat - czy szukać Jej dalej, wstawiając Jej fotkę do internetu, czy zachować to zdjęcie dla siebie, nigdy Jej nie znaleźć i mieć Ją w pamięci ? Z jednej strony chcialbym Ją bardzo, ale to bardzo poznać.. Ale z drugiej nie chciałbym, żeby kilka tysięcy osób z Polski Ją oglądało codziennie... Sytuacja jest patowa, że tak powiem - bez wyjścia... a może jednak coś się uda ? Podobno nie ma rzeczy niemożliwych.. prawda ? Jednak chyba bardziej sobie nie wybaczę tego, że jak stała obok mnie to do Niej nie podszedłem i nie porozmawiałem... ehh... Chciałbym Ją jeszcze raz spotkać, poznać, porozmawiać, przejść się z Nią na spacer, poprzebywać z Nią... Nawet jeśli miałoby to być jednorazowe spotkanie. Pragnę tego... chcę tego... jestem w stanie to osiągnąć ?? pozdrawiam, 19 latek płci męskiej z południa Polski... fabb@o2.pl

Gość masakraz
od razu na dwoch forach heheheheh topik ale to znow ja pierwszy sie wpsiuje tylko ze nie mam zadnych pomyslow dalej na to :(

Gość Punia
No nie wiem czy wstawianie foty w siec jest dobrym rozwiazaniem...moze sobie tego nie zyczyc i mozesz dziewczynie tylko klopotu narobic...

Gość fanbb
:( nikt nie ma pomysłów... :(

Kolejny stadionowy prymitywny DRESIARZ !!!!! Na pewno nosisz szalik i sportowe obuwie.ŻENADA !!

Gość ja tez ja tez
wybierz sie na jeszcze kilka meczy, moze macie tam jakas gazetka sportowa kibica, radio lokalne - jak ci mega zalezy daj jakies ogloszonko:) moze ta druzyna ( nie wiem co to za mecz) ma stronke internetowa, jakies forum... mozesz zostawic to dla siebie, miec mile wspomnienie, ale ja znam taki przypadek i dzis to szczesliwe malzenstwo:):) powodzonka:) poza tym.. podobno kiedy mezczyzna zobaczy ta kobiete, to od razu wie.... jezeli jest ci ona pisana to i tak sie odnajdziecie...:) moze to naiwne co pisze, ale ja w to wierze... ladna historia:) :)

Gość fanbb
dresiarzem nie jestem. bez odbioru byku 🖐️, a Fakt odpada ;) hehe no wlasnie.. gdyby to był jakiś mecz drużyn klubowych w Polsce...Ale niestety to był ważny mecz reprezentacji na stadionie w Chorzowie - czyli cała Polska się zjechala :) więc równie dobrze może być z Białegostoku jak i ze Śląska :( na kilku forach internetowych dałem ogłoszenie - kilka osób napisało żebym wysłał zdjęcia,ale niestety nikt Jej nie rozpoznał :(. Gdybym chociaż wiedział z jakiego miasta Ona jest... ehh :(

Gość fanbb
:( proszę pomóżcie :(

heh, oglądałeś kiedyś przystanek miłość??? Jeśli nie to biegnij do wyożyczalni. Wlasnie o ty jest ten film...chyba, ze probujesz wcielić go w swoje życie. Jeśli mówisz prawde oglądnij film a poznasz odpowiedź:) no chyba, ze jest zajeta...powodzenia

Gość gość
Zgłoś się do Rutkowskiego, albo w tv daj ogłoszenie przed wieczornymi wiadomościami, na pewno się odezwie :P