Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mały problemik-sluz

tabletki-śluz-dyskomfort

Polecane posty

otóz to jest tak biorę tabletki od lutego, przez pierwsze 3 moze 4 opakowania wszystko było cacy, teraz w połowie cyklu czyli około 10-14 dni po początku miesiączki mam strasznie dużo śluzu, nie chodzi mi o to czy jestem w ciązy, czy takie tam, tylko po prostu strasznie mnie to krępuje choć używam wkładek higienicznych to czuje dyskomfort, czasem jak wstaje np z krzesła to czuję jak ze mnie "leci":/ jest go przez okolo 3-5 dni bardzo duzo później w ogóle go nie ma i 2-3 dni przed okresem znów się pojawia, ale umiarkowany. Czy to może świadczyć o jakiejś chorobie albo schorzeniu??

Gość znak payt
a w czasie okresu tez masz śluz??

pierwszego dnia, a potem jak juz mówiłam 10 dni po okresie znów się zaczyna ale w wersji full opcja i to strasznie mnie krępuje

czy ktoś może pomóc, albo się tylko wypowiedzieć?/

Gość Yeti o
A moze to upławy? Jak zaczęlam brać tablety, to tez było cacy, a po paru miesiącach zaczęły się upławy... i trwają właściwie do dziś. Tez tak miałam ze np na wykładzie siedze a pozniej wstaje i czyje ze coś wypływa. Właściwie bez wkładek sie nie obeszło. ALe u mnie było to stałe,tzn codziennie z wkładka musiałam chodzic. A czy ma ten śluz jakiś kolor - np lekko żółtawy? czy biały?

Gość mamka
czasami pigulki powoduja infekcje mysle ze powinnas zglosic to swojemu lekarzowi. ja od pigulek dostalam grzybicy i tez mialam bardzo obfity sluz

Gość mam problem
ja biore tabl i caly czas mam tam slisko a jak mam j\okres to jzu masakra , ale tochyba nie znaczy ze to jest plodny sluz?:O

Gość mam problem

ilosc śluzu to nie tylko od tabletek zależy. przy nadżerce też pojawiają się go większe ilości. tez biore tabletki i mam podobne odczucia jak ty, jednak ja wiem ze mam nadżerkę.

znaczy mi sie on pojawia okresowo tylko, jest go więcej wtedy jak niby bym miała mieć owulację, więc może to po prostu jest ta ochrona z tego śluzu. on lepki, i taki mleczny. nadżerki nie mam bo lekarz mi sprawdzała.nie wiem o co chodzi

Gość mam problem
ja milalam juz dwa razy dane na nadrzerke solkodyl i juz tam jej nie ma:( ale to nei jest sluz plodny prawda:O