Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Jenny*

Kłopotliwy wzrost.

Polecane posty

szlag by to trafił, Pan proper mi ochoty na seks narobił. A singielek ze mnie i co ja mam teraz kurcze blade zrobić?;)

Gość *Jenny*-prawdziwa
Dziękuję wszystkim życzliwym osobom za słowa otuchy.To trochę pomaga, a to już dużo.A co do osoby która się pode mnie podszywa, to szkoda słów (a i tak mnie trochę rozbawiła wypowiedź tej osoby).Mam nadzieję, że spotkam kiedyś kogoś wartościowego.Acha mam 19 lat, więc wątpię, abym jeszcze urosła :-( Pozdrawiam wszystkich życzliwych.

Gość chyba wiem
co czujesz, mam 158 cm wzrostu i zawsze z zazdrością spoglądałam na TE wyższe i nawet teraz też - chociaż mam udane życie, męża i fajne dzieciaki. Z perspektywy czasu widzę też plusy takiego wzrostu. Drobne kobietki ( pod warunkiem, że nie jest się kuleczką) wyglądają młodziej.

Gość Karrolka
Hej założycielko topiku! Zobacz ile seks - bomb jest (lub była) niskiego wzrostu: Madonna, Marylin Monroe, Kylie Minogue, Salma Hayek, Pamela Anderson (tak tak! to też maluch), Christina Aquilera, Britney Spears, Jennifer Lopez, Mariah Carey.... oj długo by wyliczać, i co nie są pociągające dla mężczyzn???

Gość Karrolka
aaaa, i jeszcze Jennifer Aniston... co nie może dosięgnąć piwka w sklepie, he he... wiesz co powiem ci że naprawdę taki wzrost to nie problem, sama nie jestem zbyt duża ale mam ogromne powodzenie u facetów, i to właśnie największe u wysokich hi hi...

Gość mala szczesciara
Jenny to nie wzrost jest problemem. To Twoj sposob myslenia o sobie. Mam dokladnie tyle cm wzrostu co Ty, przejmowalam sie tym tylko do czasu, gdy jeszcze wszyscy rosli - bo ciagle slyszalam durne pytania w stylu: Kiedy wreszcie urosniesz?:D Potem jak juz okazalo sie, ze nie urosne, przestali pytac i caly "wzrostowy" klopot sie skonczyl :) . Nie widze nic zlego w tym, ze jestem niska, moze czulabym sie zle, gdybym do tego byla ogolnie jakas niewymiarowa. Ale poki proporcje sa zachowane, wszystko gra i dla wiekszosci facetow to nie jest problem. Majac figure Kylie Minogue, trudno zadreczac sie wzrostem, nieprawdaz? Moj narzeczony ma 190 cm, uwierz w siebie, bo czesto to wlasnie wysocy faceci lubia male kobietki! Powodzenia!!

Gość 191cm
Uwielbiam wysokie dziewczyny - ale z tego co widze to wiekszosc woli nizsze tak do 170. Mialem dziewczyne, ktora miala 179 cm szkoda ze nie lubi butow na obcasie. Ale nie mozna miec wszystkiego :)

Gość gość
wysokie dziewczyny odpychaja facetów?! Wy chyba jestescie nienormalne. mam 25 lat, 180m wzorostu. Gdy byłam młodsza-to był problem-bo faceci sa niscy ,bo cos tam. teraz jestem z tego dumna! czasami mam nawet wrażenie ze Ci niscy faceci leca na mnie bardziej niz wysocy. Uważam ze niskie dziewczyny, sa ok. Ale nie chciałabym byc niższa.

Gość abstraktyk
Ja tez sobie nie wyobrazam wyzszej dziewczyny ale nie mialbym nic przeciwko. Jednak z takimi ponizej 180 zle sie czuje. Dyskomfort.

Gość gość
A co ma powiedziec dziewczyna ktora ma 202 cm ?