Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papierówka

DO GROBOWEJ DESKI

Polecane posty

Witajcie, przejrzałam ostatnio parę tematów poruszanych na forum. Dotyczyły: zdradzanych żon, kochanek, ochłodzenia uczuć długoletnich par, poszukiwań (ZERO ZOBOWIĄZAŃ) osób, które pomogłyby zagłuszyć pustkę w związkach... I tak się zaczęłam zastanawiać, czy istnieją jakieś wieloletnie związki (mam na myśli 10 lat i więcej), w których ludzie wciaż się kochają, nie mijają się w życiu codziennym, a bycia razem nie traktują jako obowiązku, który spełniają z lęku przed zmianą. Ja sama nie jestem w związku tak długo, ale mam nadzieję w nim pozostać. Tylko jak czytam to wszystko, to się zaczynam zastanawiać czy to się w ogóle może udać... Czy są tu osoby, które mogą powiedzieć, że po latach bycia z drugą osobą, pomimo codzienności i jej trosk, wciąż tę drugą osobę kochają i gdyby przyszło im się cofnąć w czasie, to wybraliby tak samo?

Gość ja już
dziesięć lat i powiem tylko tyle - jest to możliwe

Gość WFFEF
7777799

Gość prawie 18
życie nie jest usłane różami.pomimo trudnosci wynikające z zycia codziennego za nic w swiecie nie chcialabym cofnąć czasu i męża. najwiekszym szczesciem nie znaczy zyć ze sobą tylko życ dla siebie:-)

Gość prawie 18
sorry za błąd:-)