Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facio facio

laski pomocy-prostownica

Polecane posty

Gość wiesz co...
ja się nie znam za dobrze, ale mocniejsza może być skuteczniejsza, a poza tym porównaj sobie ilość kupujących pod obydwiema. 75 rozkłada 25 na łopatki :-) Czemu mój facet nie ma takich pomysłów!!!!????!!!!

kup tą EUROLUX,LEPSZA ZNANA FIRMA NO I MOC WIEKASZA,JA TEZ MAM O TEJ SAMEJ MOCY I SUPER PROSTUJE.

Gość eurolux
ja mam ta z euroluxa i jest naprawde fajna :) mam geste krecone wloski a ona daje im rade

Gość a22
MAM PYTANKO A ILE JESTES W STANIE PRZEZNACZYC NA TE PROSTOWNICE

Przede wszystkim kup ceramiczną,proponuje sklep,jest już duży wybór,ja mam prostownice VIDAL SASSOON za około 130 zł.Jestem zadowolona,a mam porównanie bo już jedną miałam,taką zwykłą.

Gość facio facio
dzieki za odp.chciałbym taka do 60-70 zł bo chce cos jeszcze kupic a te 75 watt nie za duzo

Gość nic0...
Ja już od X czasu używam prostownicy, maiałam już cztery, obecnie też mam z ceramicznymi płtykami i o mocy 75 . moge bez wyrzutów napisać że ta jest najlepsza

Gość laleczkaz porcelany
mysle ze za te pieniazki dostaniesz tylko prostownice ktora zniszczy wloski twojej dziewczynie...lepsze prostownice sa droższe prostownice ceramiczne i taka prostownica wystarczy przeciagnac raz po wloskach i sa proste, a jednoczesnie az tak sie nie wysluszaja...sama mam Efalocka flat mastera, swietnie prostuje, no ale musialam za nia zplacic 230 zeta.. pozdroooooooooo

Gość Kurtka
Obojętnie jakiej firmy kupisz, prostownica musi mieć ceramiczne płytki! Inaczej twoja laska bedzie musiała odwiedzić fryzjera... Ja mam ceramiczne i prostuje co trzy dni i włosy są zdrowiutkie i śliczniutkie :) A zapłaciłam za nią tylko 40 zeta ;)

Gość monikaaab
moja prostownica kosztowala ok 70 zł, jest ceramiczna, prostuje codziennie. Kazda prostownica niszczy wlosy.. tylko ceramiczna troszke mniej, ale to tylko kwestia czasu.

ja tez uzywam ceramicznej. od tygodnia, bo dostalam ja od moich przyjaciolek na urodziny. wczesniej mialam zwykla.. nie ma porownania.. ceramiczna jest GENIALNA! polecam bardzo bardzo!!

Gość evvelineczka_
Która jest lepsza prostownica?? szklana czy ceramiczna?? obie mają jonizację