Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek na plotku

SEBORADIN LOTION-ktos stosowal???????

Polecane posty

Gość kotek na plotku

Witam:)Czy ktoras z Was miala seboradin lotion na wypadanie wlosow?Bo ja go ostatnio kupilam,ale zauwazylam ze jak go wcieram w skore glowy,to potem wiecej mi wlosow wypada,a mial byc wlasnie na wypadanie?Czytalam ze on tez jest dobry na porost wlosow a tu takie cos.....

Gość hej hej
czy zadna z was go nie miala???czy tylko udajecie??;)

Gość hej ja uzywa od miesiaca

Gość hej ja uzywa od miesiaca
i musze przyznac, ze tez strasznie mi wypadaja ale jestem 3 miesiace po porodzie wiec wydaje mi sie, ze to z tego powodu. Z tego co slyszalam to seboradin jest rewelacyjny...teraz narobilas mi zamieszania w glowie :0

Gość kotek na plotku
tez slyszalam ze jest bardzo dobry,ale moze wypadaja dlatego,ze ten lotion pobudza cebulki wlosowe do wzrostu i dlatego stare sa wypychane przez te nowe....

Gość w gore
bo tez jestem ciekawa!

Gość halinamalin
ja stosuje na zmiane z nafta kosmetyczna od 10 dni ale tez mam wrazenie ze wypadaja sobie dalej i zaczyna mnie to bardzo niepokic chce wybrac sie do endokrynologa bo wkrotce bede lysa czekam na opinie innych pozdrawia m pa

Gość kotek na plotku
mnie wlasnie tez to niepokoi...:(kurcze a mial byc taki rewelacyjny....wiecie co,ostatnio jak bylam w aptece to przegladalam leki na wypadnie wlosow i tam bylo napisane ze w 1-wszym etapie moga wystapic nasilone wypadanie wlosow spowodowane wypychaniem starych wlosow przez pobudzone cebulki wlosowe.Moze dlatego tak wypadaja ze lek dziala na korzysc i te obumarle sa zastepowane przez nowe??Bo juz kurcze sama nie wiem...

Dziewczyny, ja stosuje NERIL, ale jest drozszy , choc ma podobne dzialanie.Sprawa w tym , ze włos, to nie tylko NITKA włosa ale i korzen, a takze jego macierz. Wypadasja , te . obumarle a na ich miejsce \"rodza\" sie nowe, mocniejsze i trwalsze, Cierpliwosci, DLACZEGO NIE CZYTASZ DOKŁADNIE ULOTKI?????????????????????????? Tam , jest napisane, jak BYK, ze macierz wyrzuca starte korzenie , a po pewnym czasie \"rodza\" sie NOWE, mocniejsze.Tyle, ze młodziez , chce mec wszystko na \"wczoraj\", a tak sie nie da! To JE, fizjologia, cy tego chcemyb czy nie!!!!!!!!!!!!!Dziecko , nosisz w lonie ok 9 m-cy, a wlosy chcez miec piekne po tygodniu????? Pozdrowka!

Gość halinamalin
ja mlodziez to juz nie jestem ;-))) i nie spodziewalam sie ze ich tyle wypadac bedzie

Gość kotek na plotku
do Jolka cz.->>>>>>>>> dzieki Ci,ale nie musialas od razu w pretensjami wyskakiwac... przeciez napisalam to co przeczytalam na ulotkach innych lekow o podobnym dzialaniu...a tego co Ty napisalas nie bylo w ulotce...niestety...dlatego martwie sie.....