Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletka837483743

tabletki przeciwbólowe w okresie

Polecane posty

Z reguły na każdego działają inne leki przeciwbólowe, więc trudno tak polecać cokolwiek. Ja biorę nurofen, zawsze kupuje większe opakowanie na e-lek.pl, bo tam mają taniej, często zdarza się tak, że maja naprawdę nieziemskie promocje, więc moim zdaniem warto wejść na ich stronę i przeglądnąć ofertę. W każdym razie jak zażyję nurofen, to od razu mi przechodzi, ale znowu moja znajoma mówi, że mogłaby zjeść całe opakowanie i nic jej to nie da.

Gość gość
Cieszcie się ze wgl cokolwiek na was działa. Całe życie miałam bolesne miesiączki jak juz coś pomoglo to najsilniejsze leki typu ketonal i to tylko na chwilę z bólami głowy czy czego kolwiek to samo. Tabletki antykoncepcyjne również nie skuteczne. Większość dostępnych tabletek to jak cukierki dla mnie nawet nie biore bo i tak nie pomogą. Nawet podczas choroby typu grypa pomaga tylko jeden antybiotyk. Teraz jestem w ciąży i całymi dniami boli mnie brzuch i każdy lekarz wykłada ręce. Ze niby te bóle normalne nie są ale ze nic mi zupełnie nie jest.

Gość gość
u mnie przy bolesnych miesiączkach świetnie się sprawdza pyralgina. Dopiero niedawno ją odkryłam i naprawdę działa rewelacyjnie - ból ustępuje szybko i na długi czas