Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StrangeBird

Chora sytuacja

Polecane posty

Ja juz nie wiem co mam robić :/ Sześć lat tamu związałam sie z facetem, mamy dziecko, on mieszkał daleko ode mnie a teraz sie wyniósł za granicę. Z powodu różnic charakteru i innych czynników rozstałam sie z nim oficjalnie prawie półtora roku temu.. Nie byłliśmy nigdy w związku formalnym ale kupilismy razem mieszkanie, które jest moją własnością. Rok temu poznałam innego mężczyznę i chce sobie z nim życie ułożyć. Wszystko ok, ale... Mój były chce zebym go spłaciła z mieszkania. Moi rodzice zapraszają teraz byłego z matka do siebie do domu, i mają tam nocować przez kilka dni. Ja nie mam pieniędzy na spłate a jesli nie spłace byłego to nie mam prawa mieszkac w tym mieszkaniu z nikim oprócz dziecka. Czuje sie dziwnie, i mój partner tez ze rodzice zapraszają kogoś z kim juz nic (tylko dziecko) mnie nie łączy , zapraszają go z rodziną :0 Ja juz nie wiem jak to powinno wyglądać - stosunki rodzinne po rozstaniu... Może ktoś był w podobnej sytuacji? Czy to nie jest chore??

Gość moc emocji tez
a czy twoj nowy facet to nic nie musi? nie musi sie dolozyc do splaty? mieszkanie kupowaliscie chyab ze wzgledu na dziecko, nie?

Gość poszukaj dobrego adwokata
a poza tym na dziecko ci placi czy nie ???

Na dziecko były płaci. Do spłaty mieszkania mój mężczyzna też by sie dołożył ale to nie taka prosta sparawa zebrać odpowiednią ilość gotówki. Chodzi mi bardziej o to ze były i jego rodzina gościć sie bedą u moich rodziców i że jest to ustalane niejako za moimi plecami.

Hmm a może pogadaj ze swoją mamą, że nie czujesz się z tym dobrze?

Gość PIGWAAAAA
up!

Gość JIMENA DAWNO
jak dla mnie ,to Twoi rodzice sa chorzy zapraszając twoje byłego i jego rodziców.Co chcą przez to osiągnąć???????????