Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sanmarti

Czemu pieniadze mogą tak niszczyc związek.....

Polecane posty

Kocham Go bardzo, a to, że mam wiecej kasy od Niego, nie ma dla mnie znaczenia:( Chcę z Nim i tylko z Nim być przez całe zycie, dlaczego jemu to tak pzreszkadza....ciagle kłotnie, które wynikaja z tego, że On ma mniej kasy niszczą nasz związek:( Przeciez nie daje mu odczuć, ze jest biedniejszy......

Gość pieniadze nie niszczą.
....zwiazku...jesli ludzie nie dogaduja sie w sprawach finansowych to znaczy, ze cos gdzieś nie do konca gra, tylko co?

Gość amelia666
Jak ten dupek ma z tym problem to znajdz sobie faceta ktory ma tyle kasy co ty albo wiecej-bedzie wam sie fajniej zyc.Ja to bym sie spytala nie dlaczego on ma z tym problem ale dlaczego Ty nalegasz na bycie w zwiazku z dupkiem.

Gość no wlasnie
dlaczego ty nalegasz na zwiazek z dupkiem?

Gość gujanna
facet bez forsy to facet do dupy

moj zwiazek zniszczyky miedzy innymi pieniadze. On wydawal wszystko co zarobil i co ja zarobilam, a kiedy chcialam cos z tym zrobic to slyszalam, ze jestem skapa... a faceci tak maja...to utarte stereotypy, a przeciez za rok sytuacja moze sie zmienic.,

Gość rocznik_bieżący
Ja się nie zgadzam, u mnie też jest taka sytuacja, że pochodzę z biedniejszej rodziny niż moja luba, miałem na początku wątpliowści ale to ze względu na Nią czy jej to nie przeszkadza. Powiedziała, że nie i że nie jest to dla niej ważne bo mnie kocha. I tak jesteśmy razem prawie rok i bez kłótni :)

Gość julija
a u mnie kwestia pieniedzy tez powoduje konflikty. ale to dlatego , ze on ma dwojke dzieci z poprzedniego zwiazku. ja rozumiem alimenty okey ma placic. tylko , ze jak ja slysze jak jego ex caly czas upomina sie o jakas kase to nie daje rady. on jej prace zalatwial , to ona pracowac nie bedzie, bo niby to nie dla niej zajecie. cale zycie zreszta nie pracowala, a kasy miesiecznie przewalala bardzo duzo. zawsze zaslania sie dziecmi , ze to one potrzeby maja. miec moga, ale to ona tylko by od wszystkich kase brala, ze niby taka biedna, a pracowac jej sie nie chce. ostatnio zaczelam sie zastanawiac nad intercyza przy sformalizowaniu naszego zwiazku. wiem , ze to on ma zobowiazania finansowe, ale jakos nie widze tej naszej wspolnoty majatkowej. moze jest ktos tu w takiej sytuacji? bez pieniedzy zle, z pieniedzmi tez problemy. a to glupie , zeby klocic sie o pieniadze jesli pienadze mamy.

Gość LUKRECJAB8
gdy byliśmy biedni byliśmy razem i razem walczyliśmy o byt, a gdy się powiodło, to znalazł sobie młodszą o połowe ode mnie i odszedł bez pardonu

Gość kleofaska
Dziwne, ze macie z tym problem. U nas rowniez byly roznice majatkowe - ja tak jak Ty bylam posazniejsza z domu i sama tez mialam lepsza sytuacje zawodowa niz moj luby. On nie mial doslownie nic. Praca o nieregularnych dochodach, raczej niskich. Nie mielismy z tym najmniejszego problemu. Po prostu po zwiazaniu sie ze mna moj kochany postanowil powazniej potraktowac sprawy finansowe i odtad zarabia wiecej ode mnie.:)

Amelia666 ---> to że ma akurat taki kompleks nie znaczy, że jest dupkiem, bo jest bardzo wartościowym człowiekiem i cholernie ambitnym :) A ja chcę z nim być bo go bardzo kocham:)

Gość Nie rozumiem ciebie
On ma pretensje do ciebie, że ty masz więcej kasy i z tego powodu robi tobie awantury? :-D

Gość kammma
tez nie rozumiem. co to za facet, co to za zwiazek. normalna jest dla mnie sytuacja, ze cieszymy sie z tego, ze drugiej osobie dobrze sie uklada, dobrze sobie radzi. nie wyobrazam sonie takie sytuacji , ze facet mialby mi czegos zazdroscic

Gość gość
faceci to p*****lniety gatunek niszcza nam kobietom zdrowie tylko

Gość bezprawna posiadłość
Dnia 14.09.2005 o 07:15, Gość LUKRECJAB8 napisał:

gdy byliśmy biedni byliśmy razem i razem walczyliśmy o byt, a gdy się powiodło, to znalazł sobie młodszą o połowe ode mnie i odszedł bez pardonu

bo kase trzeba UMIEĆ mieć