Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana

ANKA MUCHA MA SILIKONY?????

Polecane posty

Gość zszokowana

???

Gość konopka
MNIE TEŻ SIĘ WYDAJA WIEKSZE!!!!!!

A jak juz temat Muchy poruszony to za kazdym razem jak Widze Wojewodzkiego w TV zastanawiam sie co ona widzi w tej pokrace. Pewnie w zyciu prywatnym zachowuje sie inaczej, ale i tak jest paskudny fizycznie i psychicznie. A juz ta jego reklama nagiego przy stoliku z kawa. No ja wszystko rozumiem, ale wymiotowac sie chce

Gość Buahahahahahahahahaha
Ale za to wy jesteście piekne i nieskazitelne...:o

Gość taaaaa....masz racje
na forum to same piekne, młode i zgrabne przesiadują. najlepszym tego przykładem są setki, a może nawet tysiące topików o odchudzaniu.:-D:-P

Gość Buahahahahahahahahaha
:o

Gość a22
Anna Mucha nie ma silikonow.A pozatym to przeciez fajna babka

Gość nnika
raczej nie ma silikonow, nosi dobry stanik i tyle. zreszta zobaczcie jej wczesniejsze zdjecia- wg mnie nic sie nie zmienilo. w Polsce wystarczy raz zalozyc bluzke z wiekszym dekoltem i juz zaczyna sie gadanie :)

Gość podoooobno
jak byla z cichopkowa w szansie na sukces i mieli sie krotko wszyscy przedstawic to mucha powiedziala "no coz, wszyscy wiedza z kim spie" - porazka. prymitywna, pusta, bez klasy.

Gość wcale
wcale tak nie powiedziała. Miała zaśpiewać, zafałszowała I POWIEDZIAŁA, że nawet spanie z kim trzeba nie zrobi z niej idola. Uwazam, ze to była bardzo fajna, inteligentna i na miejscu wypowiedź.

Gość podooobno
no mozliwe, w kazdym razie ta wypowiedz rowniez swiadczy o niej to co napislam wyzej.

Gość hj
co wy od niej chcecie? zazdroscicie jej ogl m jak milosc, lubie ja, moim zdaniem ma naturalne piersi i tak apropos zazdroszcze jej takiego biustu i urody

Gość a22
no ja takze jej zazdroszcze

Gość Oczywiście że M A
SILIKONY i było o tym na WP A co to Dodzia czy Mandaryna może, a Mucha nie? jej się to z resztą bardzo przydało, bo zrobiła sie bardzo rozlazała, a przy jej wzroście (153cm) widać każdy kilogram

Gość dziewczyna 18
anka mucha jest przeslizna i do tego bardzo inteligentna i zabawna( stwierdzam to po obejrzeniu kilku programow i przeczytaniu wywiadow z nia, no chyba ze udaje...)

Gość liwiosa
Wojewódzki ma pryszcze fuj, widziałam go niedawno... bleee

Gość Teresa z Wyszkowa
silikony ma: Mucha, Doda, Mandaryna, Ania Wyszkoni z Łez, Steczkowska i Kowalska

Gość a22
Anna Mucha nie ma silikonow!Porownajcie sobie cycki Mandaryny I dody!Silikony sa bardziej sterczace nie trzeba nawet nosic stanika bo nie sa obwisle a Magda ma naturalne przeciez to widac!!!J pamietam ja jako nastolatke jak gral w filmach to juz wtedy miala dosyc duze!

Gość do Teresy z Wyszkowa
pominęłaś jeszcze tylko KAYAH:)

Gość a22
sorki Anna zamiast Magda!

hahaha no i co z tego ze maja tu wyplywa jaka Polska jest jeszcze zacofana...z nowego nosa czy nowych cuckow robi sie afery ze az milo...jakos za granica nie ma takich problemow czy Anna Mucha ma silikony a niech ma jak ja na to stac

Mucha jest dość ładna i inteligentna dziewczyna, tylko ze drażni mnie że czasami strasznie się drze. Jak chce coś powiedzieć tak zeby wszyscy słyszeli to tak piskliwie się wydziera.

Gość do a22
Właśnie dlatego, że widziałam jej zdjęcia w luźnej, zwiewnej sukience i bez biustonosza wiem, że ma silikony. A tak się składa, że oglądam "M jak Miłosć" i Madzia niejednokrotnie paradowała tam w bluzeczkach bez stanika i jej piersi były zdecydowanie obwisłe, a teraz już nie są.:)

Gość powiem wam co mnie się wydaje
ostatnio tez zauważyłam że ma większe cyculki...mój Pan az powiedział boże co jej się stało??? także coś tam chyba zmajstrowała a szkoda bo naturalne miała wystarczająco fajne.

Gość a22
wiesz nie wiem nie zwracam tak szczegolnej uwagi piersi jak ty!!!!!!

Wg mnie Asia Muchwa to super dziewczyna. Jest ładna, z tego na ile oglądałam z nią progorqamy w TV uważam że jest bardzo fajna. A silikonów napewno nie ma. Pamiętam jak za łepka grała w młodych wilkach 1 1/2, i już wtedy miała te swoje C :) Dziewczyny nie bądzcie takie zawistne.

no i jak ma nawet to co mi sie wydaje ze nie ma ostatnio miala taka bluzke jasna z dlugim rekawem z dekoldem w M jak milosc bez stanika i znowu nie miala tych piersi niewiadomo jakich???takie male C jak na moje oko wiec nawet jak sobie powiekszyla to zrobila to ze smakiem a nie jak DODA czy MANDARYNA