Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana

ANKA MUCHA MA SILIKONY?????

Polecane posty

Gość a22
no wlasnie ja tez pisalam ze widzialam ja w wczesniejszych filmach i juz wtedy miala duze piersi

Gość do a 22
ale ona nie ma teraz dużych piersi tylko "podniesione"

Gość do a22
Raczej nie sądzę by zmieniła rozmiar, a po prostu je ujędrniła, bo były bardzo wiszące. Poza tym trudno nie zwrócić uwagi na takie dwa wiszące worki, no wybacz...

Gość a22
nie wiem ale wydaje mi sie ze Ci szkoda!Bo po co sie klocic o czyjes cycki?

Gość do a22
Ale dlaczego od razu kłócić? tak to odebrałaś? ja wyraziłam swoją opinię podając argumenty, Ty też i to wszystko. Nie nazwałabym tego kłótnią, bo naprawdę nie ma się o co kłócić:)

Gość tatatatataat
buahahahah....Mucha ma teraz pewnie ubaw z was..D:D:D:D:D:D:

Gość musiaaa
a wg mnie ona ma NATURALNE, przecież ona nie jest szczuplutką dziewczyną, ma sporą wagę, może tego nie widać w filmie, ale jak ją widziałam w różnych programamch w bluzeczkach na ramiączkach to miejscami spore miała rozmiary :-) więc dlaczego by nie mogła mieć naturalnych dużych piersi?

Gość AAAAA
MA NATURALNE NA BANK

Gość
a niech tam sobie ma jakie chce, to w końcu jej sprawa, a nam nic do tego

ma czy nie ma - od tej wiadomosci cos sie zmieni w twoim zyciu ??:D Ogólnie serialowa Madzia - to naprawde piękna dziewczyna , a z ta grzyweczka wglada sliycznie:))

Gość zszokowana
o jezu, ja nie pytam czy ja lubicie, czy jest ladna itp. Ja tez uwazam, ze ogolnie jest fajna (tzn., kiedys byla bardzo przecietna, wrecz sie oszpecala fryzura, a teraz zrobili z niej fajna laske) Ja pytam tylko o to, czy ma silikony, bo zawsze wydawalo mi sie, ze ma naturalne. Ta wokalistka z Lez tez ma?? jezu... Kowalska tez sobie zrobila??? Nie wiedzialam... A Kayah??? A do dziewczyny, ktora uwaza, ze osoby bulwersujace sie silikonami sa zacofane - sorry, ale ja nigdy nie zaakepctuje sztucznosci w ludzkim ciele. To nie swiadczy o moim zacofaniu, ale o tym, ze lubie to, co naturalne i nie toleruje oszukiwania innych. Sama nie jestem idealna, ale doceniam to, co natura mi dala i akceptuje siebie. Nie sztuka jest pojsc na operacje, dokleic sobie cycki, wielkie usta, zmienic nos, odessac tluszcz z tylka. Sztuka jest zaakceptowac siebie takim, jakim sie jest. Mysle, ze to zaowocuje po smierci ;)

Gość znawczyni do 2
Ania Mucha w Mlodych Wilkach miala bardzo male piersi...mimo mlodego wieku juz dosc znieksztalcone...dokladnie pamietam,poniewaz ogladajac ten film bylam w wieku dojrzewania i mialm straszne kompleksy z powodu wtedy malych piersi.. dlatego zwrocilam uwage na jej cycuszki,ktorych widok pocieszyl zakompleksiona nastolatke:)ze ktos ma gorzej i wystepuje do tego w filmach:)

Gość ma silikony czy się to komuś
podoba czy nie i nie ma w tym zadnej sensacji, a co to już sobie pogadać o cyckach nie można?

Gość do zszokowana
No nie moge... na pewno po smierci zostaniesz wynagrodzona za fakt ze sie zaakceptowalas taka jaka Bozia cie stworzyla... No a te "sztuczne" co sobie cos dodaly i nie zaakceptowaly pojda prosto do piekla... Co za prostoduszne myslenie dziecinko... A jedno co ma jakies szanse zeby "zaowocowac po smierci" to to drzewko co je posadzisz zanim Ci sie zejdzie ze swiata... Ja rozumiem wierzyc ale sa granice!

Gość lumpela
no coz, chodzilam z Anna Maria do liceum i wiem, ze jest BEZNADZIEJNA, PUSTA i GLUPIA, bo po prostu taka jest

Gość zauwazylam ze
prawie wsezytkie kobiety spiewajace w sopocie milay silikony: doda, mandaryna, ta z lez:P jakas plaga:P a najlepsze jest to ze 2 z nich byly na podjum:P

Gość mmmmmmmmmmm

Gość jezzzuuuuuuuuuuu
czy wy nie macie wiekszych problemow?? zazdrosnice i juz :)

Gość Głupie gadanie
Ona ma naturalne cycki!!! Paraduje ciągle z plastrami antykoncepcyjnymi to jej się powiększyły!!! Przecież bardzo często to się zdarza. Mogą wtedy powiększyć się nawet o 2 numery!!!

Gość upi
Przecież jej się cycki nie powiększyły tylko jak ktoś wcześniej napiasał podniosły i zrobiły się z wiszących - okrągłe, a to może sprawić tylko silikon szczególnie, że Anka Mucha nie nosi biustonoszy.

Gość Mucha anna
Ona nie ma sztucznych tylko własne, brzydkie i bezkształtne worki. Ogólnie jest przy kości to i cyc troche podrosnie.

Matko a nawet jesli ma silikony to to jest jakis grzech czy co?? w jakim my zacofanym kraju zyjemy;-/