Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a1b2

czy to możliwe żebym była w ciąży

Polecane posty

Gość a1b2

kochałam się z moim facetem bez zabezpiczenia ze stosunkiem przerywanym. to było w jakieś 22 licząc od 1 dnia okresu a następny okres dostalam po 35 dniach.Normalnie dostaje po 29-30 dniach. Teraz mija 33 dni od ostatniego okresu atu nic. Jak myślicie czy mogę być w ciąży tzn. wiem że mogę ale czy duże jest prawdopodobieństwo Bez glupich komentarzy prosze

Gość a1b2
acha od tamtego stosunku minęlo jakieś 6-7 tygodni i raczej nie mam konkretnych objawów tzn. żadnych porannych wymiotów. Może tylko jedynie zauważyłam jakbym miala lekko wzdęty brzuch na wysokości pęcherza i dosyć często chce mi się siusiu

Gość aaaaaagggggggaaaaaaa
jest prawdopodobne, że zaszłaś w ciąże, najlepiej idz do apteki i kup test, takie testy wyktywają ciąże już w pierwszych dniach spodziewanej miesiączki. Co do objawów, mogą one świadczyć o zblizającej się miesiaczce, mi często chce się bardziej siusiu jak zbliża mi się okres

Gość a1b2
no zobacze jeszcze jutro jak nic to pójde do apteki dziwi mnie to jednak że zawsze mialam regularny w miare okres 29-30 dni a tu raptem 35 i teraz znów mi się spożnia ale powidz mi czy po 6-7 tygodniach gdybym była już w ciaży nie powinnam zauważać więcej zmian

Gość a1b2
cyniczna obserwatorko zajmij się lepiej swoim życiem jak maż zamiar wypisywać jakieś bzdury i popatrz na swoja stopke piszesz czytaj i ucz się zycia. To moze ty sie naucz najpierw czytać co a moze niewyraznie napisałam BEZ GLUPICH KOMENTARZY

niekoniecznie, początek ciąży nie zawsze oznacza złe samopoczucie, wymioty, itp. Moja znajoma zorintowała się, że jest w ciązy pod koniec trzeciego miesiąca, bo miała (tak jakby) okres a raczej plamienia i nie czuła żadnych zmian. Idz jutro po test, jeśli będzie pozytywny idz do lekarza, zresztą jeśli będzie negatywny też idz, zawsze to pewniejsze.

Gość a1b2
mialo być masz

Gość a1b2
dzięki za rade tak zrobię

nie ma za co, trzymam kciuki :-)

Cyniczna obserwatorko...świetne, spadłam z krzesła ze śmiechu.... Odemnie masz 100 punktów... Ale rzeczywiście a1b2....leć po test....po co się zastanawiać nad takimi sprawami....ginekolog nawet jeżeli się znajdzie na tym topiku to telepatycznie ciąży nie potwierdzi przecież...