Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik_bieżący

WIECIE JAKI JEST PROBLEM LUDZI KTÓRZY TU PISZĄ ?!?!?!

Polecane posty

Gość rocznik_bieżący

.. nie potrafią cieszyć się życiem, nie potrafią korzystać z życia, tylko krytykują innych a sami siebie wpędzają w dołki psychiczne i kompleksy A ŻYCIE MOŻE BYĆ TAKIE PIĘKNE TYLKO TRZEBA UMIEĆ TO Z NIEGO WYCIĄGNĄĆ Coś dobrego do zjedzenia nie bojąc się o kalorie Obejrzenie ciekawego filmu Przeczytanie dobrej książki To że żyjemy Możemy czuć, kochać To że świeci słońce Że jest pełnia księżyca albo nów itp. Ludzie WY nie potraficie cieszyć sie z drobnostek. Cieszenie sie z głupot poprawia humor, polepsza nastrój. Śmiech to zdrowie, od razu inaczej patrzy się na ludzi na świat. CIESZCIE SIĘ ŻYCIEM< JEST TYLKO JEDNO NIE ZMARNUJCIE ŻYCIA NA WIECZNE ZAMARTWIANIE SIĘ BO PO CHUJ

Gość jak jestes taki mądry
to przyjdz rozwiaz moje problemy, a wtedy ja bede skakac ze szczescia do gory

Gość to po co tu piszesz
??????????????????????

Gość rocznik_bieżący
W sumie życie uczuciowe, uczucie wychodzi z romantyczności człowieka. A czy romantyczność to nie piękne zachody i wschody słońca, gwiazdy na niebie, śpiewające kwiaty. Nie powiecie mi, że to nie jest powód do uśmiechu na waszych twarzach. Większość z WAS szuka problemów w niczym.. w gównie.. w najmniejszych sprawach, kompleksy itp Dziewczyny ważące 55 kg co się chcą odchudzić o 2 kg bo inne tak wyglądają. Ludzie po chuj. Piękno kobiety tkwi w jej umysle, w oczach, a nie w tym żeby miała książkowe wymiary 90/60/90. Czekam na opinie, na razie więcej nie piszę, bo może nikt tego nie przeczyta bo PO CO>> LEPIEJ SIĘ DALEJ K... ZAMARTWIAĆ !!!!

Gość rocznik_bieżący
PISZĘ ŻEBY LUDZIOM UŚWIADOMIĆ ŻE NIE Z WSZYTKIEGO TRZEBA ROBIĆ PROBLEM. Są problemy cięższe.. ale czy forum jest od tego ? Chyba że ktoś się chce wygadać. Ludzi tego nie rozumieją, ja wiem że znajdzie się 1000 czy więcej osób które stwierdzą że nie potrafią się cieszyć bo zerwałam z chłopakiem, on ze mną zerwał jestem za gruba. Prawda są osoby które faktycznie mają poważne problemy, ale od tego są też specjaliści, którzy więcej umieją powiedzieć niż możliwe że zamartwiająca się osoba która każdego męzczyznę uważa za zdrajcę i w każdym zachowaniu jego widzi podstęp Przepraszam że uogólniam trochę, ale często czytałem tu podobne wypowiedzi.

nie mow mi ze ogladanie wschodow i zachodow slonca zapelni moje konto

Gość rocznik_bieżący
Dlaczego mówisz o koncie na forum o uczuciach ?? Ja mówię tu o problemach uczuciowych.

Gość może i bym uwierzyła
w to co piszesz ale za dużo klniesz ludzka istoto! :D

Gość rocznik_bieżący
No widzisz i zapamiętasz że zakląłem, zapamiętasz i artykuł może o tym komuś opowiesz i on zacznie cieszyć się życiem :D Jeśli to kogoś uraża przepraszam ... poprawie się

dlaczego bo jak w brzuchu burczy i rachunki nie zaplacone to ostatnia rzecz na jak mam ochote to romantyzm

że można się tu wygadać gdyby nie to, że nie słychać słów. zresztą w czym mogą pomóc piszący tu ludzie. chyba tylko w tym żeby mieć jeszcze większego doła. problemy załatwia się z sobą samym, tu nie zdają egzaminu. jedna pani drugiej pani nie doradzi w żadnej zawiłej sprawie. te trzeba rozwiązywać w realu, namacalnie czasem przepracować jakiś problem, pojść na terapię, zasięgnąć opinię lekarza, psychologa, a nie piszących tu osob.

Gość uuuuuuuu
nie wszyscy tu narzekają, jest tu fajny topik o przygotowaniach do ślubu, także taki dla przyszłych mam i o urządzaniu mieszkania, na tych topikach wypowiadają sie ludzie, którzy naprawdę maja coś do powiedzenia i może ich problemy nie są wielkie, ale jednak przeszkadzają w życiu, a inni moga im pomóc je rozwiązać

Gość rocznik_bieżący
No to po co jesteś na forum o uczuciach skoro nie masz na nie ochoty, chyba że jest to żal smutek, ale jak zauważył/a może i bym uwierzyła tu nikt Ci nie pomoże prędzej Cię tylko pognębi. Tu się nie rozwiązuje poważnych problemów.

Gość rocznik_bieżący
PRZYPOMINAM JEST FORUM ŻYCIE UCZUCIOWE nie ma więc tu miejsca na śluby i przygotowania do nich bo to osobny rozdzaił :)

to porozmawiajmy o milosci - slucham...

Gość uuuuuuuu
i tu się mylisz, zerknij na ten topik, zobacz ile ma wpisów, zawsze był w życiu uczuciowym: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2297925&start=0 poza tym gdzie ma być jak nie w życiu uczuciowym??? pobierają się ludzie którzy zywią do siebie uczucie, prawda? poza tym powstał zanim dołożono dział "śluby i wesele"

zgadzam się z przedmówcą ;) Czasami jednak nie potrafimy nabrać odpowiedniego dystansu do własnych problemów - są największe, bo ... własne. Pozdrawiam

Gość rocznik_bieżący
http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=13 "Śluby i Wesela" o to mi chodziło, ja wiem że tu można podjąć każdy temat nawet gdybym tu zaczął pisać o muzyce to parę osób by się znalazło :)

Gość rocznik_bieżący
do jak jesteś taki mądry: a co chcesz wiedzieć o miłości? I tak mnie nie poprzesz ani nie zrozumiesz bo jesteś do mnie bojowo nastawiona z racji tego że podważam Twoje wypowiedzi. Ale jak chcesz proszę bardzo, pytaj ... Dziękuję Lily*** za poparcie.. może się przyda.. heh.. ale domyśliłem się że zaraz tu przyjdzie pełno osób które podejmą walkę z tym co napisałem :)

Gość uuuuuuuu
OK, ale na tym forum znajduje się taki topik, a w przygotowaniach do ślubu znajduje się wiele uczuć, wypowiada się tam wiele dziewczyn, czasem facetów, którzy maja problem nie tylko z organizacją wesela, ale także borykaja się ze stresem, niezrozumieniem, czasem są wściekłe, albo szczęśliwe, i właśnie na tym topiku piszą o swoich uczuciach. Tam znajdują zrozumienie, bo wszyscy tam borykaja się z podobnymi uczuciami. A co jest złego w tym, że któraś z dziewczyn podzieli się tam nowiną, że jej smutno, albo jest szczęśliwa? Rozumiem, że tobie chodzi o to, że często ludzie wypisują tu dyrdymały, ale nie ładuj wszystkich do tego samego worka. pozdrawiam.

każdemu na kafe tak sie wydaje, że ma "cos do powiedzenia".:) w konsekwencji powstaje dziennie piętnaście tematów nt.zdradzonej lub porzuconej dziewczyny, porzuconego chłopaka, zdradzającej żony, itp . nie czytam nawet tych tematów. jeśli coś komuś uwiera w życiu to stara się to załatwić w realu a nie na forum. nie czytałam jeszcze tematu, który pod wpływem rad ludzi z tej kafeterii byłby pomyślnie rozwiązany. a rady jakich się tu udziela można sobie włożyć w buty :) gdzie te czasy kiedy można było naprawdę pośmiać się tu z przedniego tematu?

mylisz sie - podniecaja mnie faceci z ktorymi mozna dyskutowac - no mow o tej wielkiej cudownej milosci - czekam

Do okazania Ci poparcia skłoniło mnie głównie zdanie o śmiechu - ostatnio coraz mniej zabawnych osób wokół mnie. Wszyscy dorośleją (czyt. ponurnieją), a dla mnie koniec studiów to dopiero początek życia :D A tu lipa - nie ma z kim się pośmiać. Ale te zachody słońca są jednak dla mnie zdecydowanie przereklamowane ;) Romantyzm to zupełnie coś innego... Przynajmniej dla mnie.

Gość rocznik_bieżący
do uuuuuuu: jestem w stanie się z Tobą zgodzić. 1:0 dla Ciebie :) ale nie wiedziałem że ten temat powstał wcześniej zanim "Śluby i Wesela", choć temat uczuć z tym związanych też poruszyłbym tam, jako że tam są właśnie ludzie, którzy są zorientowani w tym temacie, a nie tu gdzie ludzie piszą o obsesyjnej zazdrości, zdradzane żony, kochanki.. czy myślisz że one zrozumieją ludzi którzy zamierzają właśnie się pobrać.. zaraz powiedzą... TY lepiej uważaj żeby Cię nie zdradził itp.

Gość uuuuuuuu
Popieram, napewno tak by było, ludzie nie potrafią cieszyć się czyimś szczęściem, nawet nie próbują, wolą użalać się nad sobą, dlatego większość tematów czytam z przymrużeniem oka, te wszystkie zdradzone, zrozpaczone. Możliwe, że tak jest, tego nie neguję, czasem człowiek nie ma się z kim podzielić swoimi uczuciami i przelewa to właśnie tu. Co do tematów o odchudzaniu (a jest ich tu sporo) to masz rację. Dzięki za zrozumienie :-) Uciekam spać, bo zaraz pacnę na klawiaturę ;-)

Gość rocznik_bieżący
do jak jesteś taki mądry: podniecenie podciągnąłbym pod życie erotyczne, ale jeśli masz ochotę dyskutować proszę bardzo, chociaż gdybam że jak tylko coś napiszę to znajdziesz kilka powodów, dla których miłośc potem zanika itp. A więc miłość nie zanika jeśli ludzie się kochają. Jeśli się kocha nigdy nie zgaśnie. Miłośc jest jak ogień, w pewnym momencie się rozpala, a potem niesiony na drzewcu rozpala sie i nie przygasa dopóki nie przestaniemy do niego dokładać. Tak jest z miłością, jeśli się kochamy obdarzamy się uczuciem, przytulamy, trzymamy za ręce, mówimy komplementy, dochodzą do tego oczywiście pocałunki i seks, potem wspólne potomstwo itd. Ale jeśli jedno z nas nie kocha, to nie ma sensu tego ciągnąć. To tak jak zabrać kogoś na ognisko, które po chwili by go znudziło i zamiast wrzucać do niego drzewo zacząłby przysypywać je piaskiem. Więc historie zgorzkniałych dziewczyn które rozstały się z chłopakami są po prostu użalaniem się, jeśli nie chciał siedzieć z nimi przy wspólnym ogniu, to po co się męczyć. Nie widzę powodów do użalania się, trzeba wstać otząsnąć się ugasić w sobie płomień i szukać innego partnera.

O rany... wygląda mi na to, żeś dawno problemów natury miłosnej nie miał ;) I co, za każdym razem otrząsałeś się jak pies i szedłeś dalej? Serce nie bolało nigdy aż tak by dojść do wniosku, że jednak nie zawsze jest tak cholernie cudownie?

Gość rocznik_bieżący
W sumie to nie miałem większych problemów tej natury, ale jeśli miałem to rozwiązywałem je sam, a nawet jakbym miał większe i tak lepiej się z tego szybko otrząsnąć bo po co rozpamiętywać to głodzić się z żalu i łudzić że to wróci, to nic nie zmieni, tylko pogorszy smutek i żal. Trzeba odwagi, podnieść się, żyć dalej, a nie wypłakiwać się na forum.

Poza tym nie doszedłeś jednak do sedna sprawy odnośnie głównego problemu, który męczy bywalców tego forum. Ludzie są po prostu potwornie samotni. Dlatego szukają tutaj kogoś kto im pomoże lub tylko \"wolnych słuchaczy\"