Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvb

Czy ktoś wyleczył wzrok metodą dr Batesa?

Polecane posty

Gość zxcvb

Przeczytałam ostatnio książkę dr Bates'a - "Naturalne leczenie wzroku bez okularów". Ponieważ moja córka ma astygmatyzm bardzo mnie to zainteresowało. Zapoznałam się z tą metodą teoretycznie, zależy mi więc teraz, aby poznać praktyczne głosy. Czy któs z Was próbował leczyć się / wyleczył tą metodą? Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w związku z tym tematem to bardzo proszę o odpowiedź.

Mam ta ksiazke i z niej korzystam. Bardzo mi ona pomaga, ale jest tylko \"pomoca\", poniewaz lecze wzrok metoda doktora Smutki (z efektami).Niemniej jednak bardzo polecam :)

Gość zxcvb
Bardzo proszę napisz coś więcej i o stosowaniu przez Ciebie metody dr Bates'a i o "swojej" metodzie. Gdzie się jej nauczyłaś, czy też na podstawie jakiejś książki, czy też chodziłaś do kogoś, kto zajmuje się tą metodą? Bardzo mnie interesuje jakiej wielkości masz wadę i jak te metody pomagają? Jak długo trzeba ćwiczyć? Byłabym Ci wdzięczna gdybyś zechciała te informacje przesłać na mój adres e-mail joanna_pk@tlen.pl

Gość Alicja-Ala
Zpraszam na stronke http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3297840 na ktorej założyłam temat poprawa wzroku dzięki cwiczeniom Moze ktos bedzie miał cos do powiedzenia na ten temat lub sprobuje ciwczen ze stronek ktore podałam