Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megi...

zylaki

Polecane posty

Gość Megi...

hello!!!!! mam27lat i napier..... mnie nogi ! na jednej nodze mam widoczne zylaki musze chyba isc do lekarza kiedys bylam to powiedzial ze za wczas na usuwanie.moze znacie jakis fajny sposob na odciazenie mnie od tego paskudztwa?dzieki pozdrawiam wszystkich na forum

Gość podobno znakomite efekty przyn
osi smarowanie zylakow octem jablkowym.sprobuj ja slyszalalm bardzo pozytywne rzeczy na temat tej metody

Gość upupupup
moze ktos wie cos wiecej ?

jak masz to juz trudno, nie znikna same, nawet poprzez cudowne srodki. kiedyś czeka cie zabieg usuwania. Ale stosuj maści na żylaki, powstrzymasz choć troche rozwój ich. ja jestem juz po oeracji, rozrosły sie po ciąży,.

Gość upupupup
licze, ze naciagne lekarza na zabieg juz teraz poki jest jeszcze nienajgorzej, chociaz wstydze sie rozebrac przy facecie :/ a jak nie to moze prywatnie :( ale to wiaodmo - kaska kaska

moj wujek mial okropne zylaki , pomoglo mu nieco oklady z rozbitych tluczkiem lisci kapusty choc on byl przypadek do operacji. Ja nie mialam cierpliwosci tego robic ale podobno dziala, zyly sa mniej widoczne , wazne jest zeby kapusta nie byla stara, bo wlasciwoscie lecznicze ma sok.

Gość TRAJKOTKA25
DO DZIEWCZYNY KTORA LECZYLA SIE U DOKTORA ALFREDA ORŁOWSIEGO BŁAGAM!!!!!!! PODAJ MI ADRES JEGO GABINETU CZY PRZYCHODNI W RZESZOWIE DZIEKI

Gość żylaki
miałam i mam żylaki.Jednego usunęłam. nie ma czego sie wstydzić, a zabieg jest niegroźny, nie ma sie czego bać..

Gość żylaki
miałam i mam żylaki.Jednego usunęłam. nie ma czego sie wstydzić, a zabieg jest niegroźny, nie ma sie czego bać..

Gość żylaki

Pozwolicie, że odświeżę temat i podniose go na nowo bo ja również borykam się z tym problemem. Jakieś niecałe trzy lata temu z lewej nogi miałam usuwanego żylaka laserowo i jest ok chociaż czasami nie mam czucia przy kostnce hdzie było robione nacięcie. Obawiam się jednak, że taka operacja znowu będzie konieczna bo na drugiej nodze też coś mi się pojawia ale smaruję to balsamem na bazie kasztanowca i mam nadzieje, że również dzięki ćwiczeniom sie tego pozbedę... A jakie są Wasze doświadczenia po? I przed takim zabiegiem?