little-angel 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 od niedzieli mam 7-dniową przerwe, niestety rozchorowałam się i przyjmuję antybiotyk [bactrim]. Czy kytoras juz przyjmowala bactrim w czasie brania tabletek? Wiem, ze musze teraz uwazac, ale ile trwa taki \"okres\" w ktorym nie jest bezpiecznie? Z gory dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki25 Napisano Wrzesień 14, 2005 sluchaj z tymi antybiotykami to jest roznie ja przez kilka lat je przyjmowalam podczas brania tabsow i nic zadnych problemow ale kazdy organizm inny, jak masz w ulotce to zaznaczone to moze obniza dzialanie, przeciez nie kazdy antybiotyk jest taki sam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 nie ma nic - przestudiowalam ulotke z 10 razy... ale i tak bede uwazac... narazie nie chcę być mamusią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki25 Napisano Wrzesień 14, 2005 no to dla pewnosci gumka jako dodatek i juz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 jeśli nie ma składników tego antybiotyku wymienionych w ulotce pigułek anty to nie ma potrzeby dodatkowego zabezpieczenia :) nie wszystkie antybiotyki obniżają skuteczność pigułek.. tylko te z wymienionych w ulotce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
od niedawna optymistka 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 no a powiedzialas lekarzowi ze bierzesz-tabletki? ja za wsze mowie i on mi takie dostosowuje zeby nie mialy zadnego wplywu na antykoncepcje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
od niedawna optymistka 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 a poza tym to glownie penicyina i jej pochodne maj awplyw na tabsy, a Bactrim( z tego co sie orientuje) nie ma nic wspolnego z penicylina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Wrzesień 14, 2005 no Bactrim nie zawiera peniciliny :) ale i tak zawsze warto uważać :) Dzieki za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak uwazam Napisano Wrzesień 15, 2005 jezeli w czasie przerwy je bierzesz to dobrze ... tabletki zostaja 2 , 3 dni w organizmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach