Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowana

Polscy ginekologowie z państwowej słóżby zdrowia są do niczego!

Polecane posty

Gość zbuntowana

Moze nie wszyscy ale jednak....dzis miałam niesmaczną przygode z nowym ginekologiem( ktorym w moim mniemaniu zachował sie jak swinia). Otóż... po USG u gastrologa zostałam skierowana do ginekologa poniewaz moja pani doktor zaniepokoiła 3 centrymentowa "kulka" na jajniku a ze nie jest specjalista z tego fachu wysłala mnie do przychodni...wiec odrazu pobiegłam zaniepokojona do lekarza bo akurat przyjmował. Pan doktor gdy zobaczył karte z UsG to mnie wysmiał powiedział ze cysty to cinajmniej 5 cmi ze cos tam innego, badanie bylo strasznie nie mile mimo bolu ze cos mnie tam uciska to wcale sie nie przejął. Na zapytanie o zwolnienie do szkoły ( bo niestety ta przychodnia jest czynna od 11.30-12.30 ) powiedział ze mogłam sobie przyjśc jak nie miałam zajec ( ciekawe jak skoro ucze sie w tych godzinach 5 dni w tygodniu) jak mu to powiedziałam to zmiekł i mi z łaski wypisał. W dodatku co najgorsze nawet w moja 2 letnia kartoteke nie zajrzał ( wiem to z tego ze gdyby cos przegladnał to by zobaczyl ze miałam skierowanie na zabieg na ranke na macicy na ktory w tej przychodni nie poszłam tylko wybrałam sie do prywatnego i on mi to zrobił) i w ogole mnie zbył bo jak widac to mu sie SPIESZYŁO... i tacy są polscy LEKARZE.... Jaki morał? JAK NIE POJDZIESZ SIE PRYWATNIE LECZYC TO NIE LICZ NA DOBRA DIAGNOZE i przejecie sie twoim problemem. Mogłabym jeszcze wypisac pare przykładów.... ale to innym razem. Jestem ciekawa opini innych - czy ktoras z was takze miała takie przygody czy tylko ja mam nie fart?

Gość nie fikaj tak
nie pracujess, nie płacisz składek, a oczekujesz cudów, a stara prawda mówi "cudów nie ma" :D

Gość
ja trafiłam od razu do fajnej lekarki i jej sie trzymam :) miałam farta:)

Gość tak jak Twoja ortografia
każdy się czegoś niedouczył

Gość yuha
Miałaś po prostu niefart. Myślisz, że on prywanie przyjmując ma więcej we łbie?

Gość zbuntowana
do tego od ogtografi: słyszałes o takim czyms jak dyslekcja? jak nie to sie doucz!

Gość zbuntowana
dysortografia czesto łaczy sie z dyslekcja

Gość zbuntowana
dlatego dysortografia łaczy sie z dyslekcja bo to jej odłam

Gość nie dyslekcja tylko dysleksja

Gość MATSAN
A JA MAM SIOSTRĘ KTÓRA PRZEZ CAŁĄ CIĄŻĘ CHODZIŁA DO PRYWATNEGO LEKARZA.NIESTETY PRZEZ TEGO LEKARZA STRACIŁA DZIECKO.JA CHODZĘ DO PRZYCHODNI I MAM DOBREGO.NIE ZAWSZE PIENIĄDZE DAJĄ TO CO NAJLEPSZE

Gość bstok radzyminska
w przychodni przyjmuje panstwowo super lekarz, tylko sporo wczesniej trzeba sie umawiac na wizyte;(