Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca kobietka

co uważacie za męskie w facetach???

Polecane posty

Gość kobieca kobietka

co uważacie za męskie w facetach???? mam wypracowanie z niemca:):) Was ist mannlich

Gość heeej
hej>> up up up

Gość chyba w facetach
nie ma nic męskiego :(

Gość kraczor
odwrotnosc kobiecosci, a skoro jestes taka kobieca kobieta, to wiesz, poszukaj tylko odpowiednich antonimow;)

Gość tegil
dłonie oczy usta hmmmmmmm to ze przepuszczaja panie przodem, okryjąswoja kurtka, płaszczek kiedy jest chłodno, z ekupuja swoim kobietą prezenty nawet te najdrobniejsze, i podoba mi sie to jak facet umie gotowac, jest zaradny, ugotuje coś dobrego, posprząta:)))

Gość amożetakamożenie
pewność siebie, opiekuńczość, siła (taka emanująca, wynikająca z wewn. spokoju)

Gość Hahheeeeee
Tegil gosposia ci potrzebna a nie facet!!!!

Gość Na pewno
nie wyglad. Raczej dystans do samego siebie i dowartosciowanie polegajace na umiejetnosci przyznania się do porazek i swoich wad, a nie struganie twardziela, którym w rzeczywistosci nie jest. Uwielbiam wtedy pocieszac takich MĘŻCZYZN. w koncu kobieta tez ma prawo wspierac facetów. Dla mnie tym jest meskosc.

Gość AAaaaaaaaaPpppppppppp

Gość hmhmh
oczywiscie poza cechami charkteru tylko o wyglad to fajne cialko. najlepiej jakiegos sportowca, nawet nie wyczynowego:P pilkarze sa najfajniejsi. wiem bo jestem z jednym:)

Gość Różowy króliczek
Mnie ich męskość odpycha ja wolę jak maja jakąś zalotnośc w twarzy taki urok chłopca, nie lubię poważnych ludzi, matronowych kobiet i zawsze eleganckich facetów wolę miec koleżanki z dziewczęcym urokiem w stylu królewny śnieżki i kolegów księciów z bajki a ksiąze ma w sobie urok chłopca i czar nawet jak założy koszule w krate i starte szorty:)P.S. Kto dogoni któliczka?

Gość ja dogonie
i zajebie

Gość a noooooooooooooooo
najbardziej meskie u faceta to szacunek ,milosc okazany swojej partnerce. To ze jest dobry, ze dba o partneke ze rozumie, wspiera...

Gość do hmhmh
jestes gejem ? bo twoja wypowiedz jakby tutaj powiedziec ....

Gość niebieskoookaa22
zgrabny tyłeczek:P i w ogóle szerokie bary:P i wąski tyłeczek (czy tam talia:D ) litera "T" .... mrau

Sila - i nie mam tu na mysli tylko tej fizycznej, oprócz tego inteligencja, umiejętność przedstawiania swoich argumentów, prawdziwy facet musi umieć zatroszczyć się o siebie i swoje stado a także umieć go bronić. Z fizycznych cech to: musi wyglądać jak facet, tj. szerokie bary, dobrze zbudowany, kudlaty,:p wysoki, ostre rysy twarzy a nie wyglądać jak dziecko lub kobieta przebrana za faceta.

Gość buka poka
kwadratowy podbrodek (bez dziury czy kreski),mmmmmmmmmm cechy charakteru - zaradny, pewny siebie, czowiek, który wie, że poradzi sobie w każdej sytuacji. I lubię, jak faceci są troszkę dziecinni. :)

Gość W facetach męskie
? Pitol!!!