Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***szprotka***

mam juz dosc proszenia o czule gesty i mile slowka...

Polecane posty

po prostu nie daje juz rady;( jestesmy ze soba zaledwie 11 miesiecy a on nawet nie potrafi sam z siebie przytulic mnie i pocalowac, wszystko musze robic sama albo o to prosic:( wiem ze mnie kocha i sam mowi ze chce byc ze mna juz zawsze ale co z tego;( nie czuje sie kochana a kiedys potrafil byc taki cudowny;( jak mam z nim rozmawiac skoro pare tygodni codziennych klotni i placzu przez to nic nie daje:(??

Gość a noooooooooooo
Hmm moze odrobine sie od niego odwroc jak mu dasz troche pooddychac i zaczniesz zyc wlasnem zycie sam przybiegnie. przestan zabiegac, niech znow zacznie o ciebie walczyc. ON nie musii wlaczyc bo widzi ze swiata za nim nie widzisz , musisz to zmienic

ale ja potrzebuje tego:( do kogo mam sie przytulac i kogo mam calowac jak nie jego:(? Przeciez ja nie zabiegam o niego po prostu mowie mu ze chce calusa i on wtedy mnie caluje, sam nic nie zrobi:(

Gość rocznik_bieżący
Ale to jest najlepsze wyjście, dać spokój, jak zobaczy że Cię traci że okazujesz mu przez to mnie zainteresowania to może znów zacznie zabiegać o Twoje względy. Albo się przemęczysz miesiąc i zmusisz go do tego, albo całe życie jeśli się na nie zdecydujecie będziesz musiała "żebrać" od niego o trochę czułości. Jeśli rozmowa nic nie daje to to jest najlepsze wyjście.

no ja tak mialam nie okzywal mi tego co nas laczy w sposob doslowny sporadycznie nmusiklam sama prosic sie o caluska powiedziec mu czule slowko wtedy i on zaczynal ale sam z sibie to zadko.,. nie to co na poczatku... no ale powiedzilam mu wprost ze nie czuje sie kochana tak jak kiedys, ze jest mi smutno jest mi zle i pragne wiecej czulosci i wiecej inicjatywy no i wyszlo z tego to ze sie chlopak przejal i teraz jest tak jak na poczatku :) pozdrawiam i zycze powodzenia

dobzie, wiec sprobuje tak zrobic jak mowicie. Bo ja juz gadalam o tym w kolko, codziennie prawie byla o tym rozmowa, ale jakos nie przynosilo to rezultatow na dluzsza mete... Tylko... Nie wiem za bardzo jak mam sie do tego zabrac.. Nio ale w koncu trzeba jakos:( dziekuje wam za rady, piszcie jeszcze!! buziaki:*

Mam praktycznie ten sam problem. Faceci chyba mysla, ze jak sa z dziewczyna to juz ja zdobyli i nie musza nic robic. Trzeba wyjsc z tego glupiego nawyku proszenia i przestac sie interesowac nim w pewnym sensie choc wiem, ze jest trudno.

Gość gość
ty głupia kobieto, po co wyciągasz stare tematy?

Gość gość
posraly sie bidy i placza buuuuuuuuu zajmijcie sie czyms a nie wisicie na facecie 24 godziny blagajac o caluska,jakie to zalosne