Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak_zwana

Dziewczyny znalazalam świetny balsam............

Polecane posty

Gość tak_zwana

pewnie juz o nim slyszalyscie ,ale co tam :) czekoladowy z bielendy normalnie jest suuuuuuuuuuuuuuuper posmarowalam sie nim w sklepie i jestem w szoku ,pachnie jak prawdziwa czekolada ,nie czuc chemii,najgorszejest jednak to ,ze go nie kupilam bo zawiera koenzym Q10 :( a na takie cuda to jeszcze jestem za mloda... kupilam amaretto-ale gdzie mu tam do czekolady :)

Gość no ico z tego że
ma Q1o?? Za młoda?? przecież on nie zaszkodzi!!!

Gość tak_zwana
i tak wyglądam na 15 lat,mając znacznie wiecej :) dlatego wole poczekac z uzywaniem kosmetyków z koenzymami Q10 nie chce przypominac niemowlaka ;) poza tym babka w sklepie mi odradzila :/ myslalam,że zna sie na rzeczy... pozdrawiam!

A czy on silnie nawilza? Bo takie balsamu poszukuje....najlepszy z tych jakie mialam byl ten tak bardzo reklamowany Nivea z mleczkiem migdalowym, tyle ze on jest baaardzo gesty u duzo go zuzywalam, po 2-3tyg. nie mialam go juz:( mam teraz Garnier z sokami z owocow (takie zolte opakowanie) niby super nawilza, a tu kupa...rano sie smaruje i pod wieczor skora sucha jak wior!! Dobry byl tez z PH 5.5 chyba tez migdalowy... Ale powiedz cos wiecej o tym balsamie? ile kosztuje, do jakiej skory itd. :P czekam 🌻

Gość do zabawnej
kup zwykły krem nivea soft. jest lekki i bardzo mocno nawilża. używałam wielu balsamów, ale żaden nie nawilża tak dobrze jak biały krem nivea.:)

cholera, a ja tak uwielbiam zapachy wanilii, kokosa czekolady i karmelu......niestety nie dane mi bedzie sie kremowac tym cudem, moj facet dostalby szalu, nie znosi slodkich zapachow:(

Gość a ja właśnie
teraz pachnę kremem czekoladowym z... Biedronki :) tak_zwana - on nie ma koenzymu Q10, jest tylko magnez i wit. z grupy B, opakowanie 150 ml, kosztuje coś 6-7 zł, nie pamiętam

Gość ktosssss
a ja lwasnie --> ten krem z Biedronki to dokladnie ten sam krem "chocolate cream" co z Dax Cosmetix :D Ciągle go kupowalam (kosztuje 12 zeta) a ten w Biedronce & zl :D a to DOKLADNIE TEN SAM- zapach, konsystencja, opakowanie- wszystko! No i rewelacyjnie pachnie jak prawdziwa czekolada, a poza tym jest bardzo gęsty i bogaty- doskonale nawilża. Polecam- zwlaszcza na skóre wysuszona po lecie. Minus- starcza mi na tydzien :( Kupilam juz 4 opakowanie.

karotka_18--------> Poszukaj balsamów Fruttini, ślicznie pachną. Miałam bananowo-kokosowy, kosztuje 25 zł ( 400 lub 500 ml, nie pamiętam), są też wiśniowe, z miodem i świetnie nawilżają.

Gość do a ja właśnie
dobry jest ten kremik czekoladowy z Biedronki?

Gość tak_zwana
mialam na mysli to czekoladowe mleczko do ciala http://www.bielenda.com.pl/index1.php?lang=pl --------------------------------------------------------------------------------------- MLECZKO DO CIAŁA CHOCOLATE Intensywna pielęgnacja odmładzająca Aksamitnie delikatne mleczko do ciała o wyjątkowo bogatej kremowej konsystencji skutecznie poprawia jędrność i elastyczność skóry. Koenzym Q10 oraz wit. E dotleniają komórki skóry, dostarczają im energii potrzebnej do szybszej regeneracji. Wyrównują koloryt skóry, która staje się miękka, gładka i odzyskuje młody wygląd. Mleczko nasyca ciało kuszącym, czekoladowym zapachem :) ------------------------------------------------------------------------------------- ja mam amaretto nawilża dosyc dobrze,ale ja nie mam suchej skóry :( także nie wiem czy dla ciebie bedzie odpowiednie Zabawna:) co do tego z Biedronki to przyznam sie,ze nie widzialam :( ale i tak na razie nie kupie najpierw musze wytracic amaretto :) pozdrawiam!!! ale na pewno kupie sonbie z bielendy płynk do kapieli deser czekoladowy mniammmm :) karotka_18 --- smaruj sie tyli slodkościami jak nie masz spotkania z chlopem :D

Gość tak_zwana
widze,ze nie weszla jak chcecie zobaczyć to wejdźcie na produkty, a później na maleczka do ciala :) pozdrawiam!!!

Gość tak_zwana
aaa i zapomnialam o najwazniejszym kosztuja 9.99 :)

Gość a ja właśnie
tak_zwana - czy to jest może nowość ? bo nie mogę go nigdzie kupić link dla ciekawych: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=14693 a amaretto polecasz ? jest jeszcze kawowe i waniliowe :) do a ja właśnie ---> mnie pasuje :) pięknie pachnie tu masz link do kremu czekoladowego Dax - a, tak jak napisała Ktosssssia, to ten sam, co z Biedronki, tylko o połowę tańszy, aha i ma trochę inną nalepkę na wieczku http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26651

Gość niestety u mnie
tego balsamu nie można kupić, nie znalazłam go w żadnym sklepie

Gość widział ktoś
ten balsam w sklepie ? bo ja nie

Gość google dobre na wszystko
Bielenda ma też balsam jogurtowy o zaachu bialej czekolady seria Beauty Milky. On chyba nie zawiera Q10, jest w takim dużym sloiku, kosztuje kilkanaście zlotych. Powinien być odpowiedni, mi pasuje :).

Dokladnie ten sam. Używam, nieźle się rozprowadza, ślicznie i calkiem dlugo pachnie.

Ja kupilam go w Kauflandzie, taka sieć tanich supermarketów na terenie calej Polski. Wbrew nazwie -mus- nie ma konsystencji pianki, tylko zwyklego kremu :). W sumie uzywalam go może 10 dni, potem przerzucilam się z powrotem na cocoon garniera, który rozpoczelam wcześniej. Ale wydaje mi się, że nie jest źle z wydajnością. Wrócę do niego niebawem.

Gość też chciałam
Dziekuję google dobre na wszystko :) to już wiem dlaczego nie mogę go kupić, u mnie nie ma tej sieci supermarketów. Biedronka, Żabka, Stokrotka, Leader Price, tylko takie, gdzie ja mieszkam ;)

Gość a ja polecam avon
pojawił się jakiś czas temu, jest zestaw - żel pod prysznic i balsam, żel taki czerwony, oba ze złotą nakrętką, taki ostry zapach, PRZECUDNY i bardzo, bardzo intensywny i trwały, co dla mnie jest bardzo ważne. nawet, kiedy umyję się czymś innym, moja pidżamka pachnie tym balsamem... mmm...

Gość -paulo-
Zapraszam miłe Panie na moją stronke allegro. Znajdziecie tam balsamy o zapachach: CZEKOLADA z KAWĄ, SŁODKA ŻURAWINA, KOKTAJL OWOCÓW TROPIKALNYCH. Są tam też super mydełka o niespotykanych w naszych sklepach zapachach jak: PIERNIKOWO-CYNAMONOWE, CZEKOLADOWO-WIŚNIOWE, GRUSZKOWO-CYNAMONOWE i inne. Są to kosmetyki z Niemiec, wiec są dobre i tanie. Sprawdzcie to nic nie kosztuje. OTO LINK : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1078608

Gość -paulo-
Link trzeba skopiować do przeglądarki, jak sie bezpośrednio kliknie to nie działa, nie wiedzieć czemu.

Gość w gorę

Gość hihka
A ja kupiłam Mleczko kokosowe z baobabem Bielenda z serii Powitanie z Afryką, fajnie nawilża, pachnie pięknie wanilią, cynamonem przez wiele godzin.