Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezire

Wyjawiac cala prawde o poprzednich partnerach wchodzac w nowy zwiazek?

Polecane posty

Gość dezire

Tak czy nie? Czy warto jak na spowiedzi odpowiadac na dociekliwe pytania, czy cierpliwie czekac i subtelnie odbijac taki "atak"? W dobrym tonie jest zachowac to dla siebie, czy jednak byc szczerym do bolu?

Gość mozna
powiedziec, ale nie odrazu.. ja mojemu chlopakowi mowie, ale stopniowo.. najpierw mowilam ogolnie, a teraz wie juz wiecej.... im bardziej kogos poznasz, tym mozesz wiecej powiedziec.. ale nie odrazu zeby go nie przestraszyc

z całą pewnością lepiej nie mówic. Wiem to z doswiadczenia-moj partner miał wiele kobiet przede mną i niestety wiem o wszystkich szczegółach jego związków(nawet jeśli chodzi o seks). Przez to czasami teraz bardzo cierpię:( pozdrawiam

Uważam, że możesz powiedzieć z kim chodziłaś (o ile to interesuje twojego obecnego partnera i bedzie ciebie pytał o byłych), ale odradzam opowiadanie szczegółów. To przecież tylko twoja osobista sprawa. :-D

Gość Mój mąż
miał dziewczyne z którą chodził 4 lata (potem z nia zerwał i zaczął chodzic ze mną) i wierz mi nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby wypytywać go o szczegóły ich związku. Po co, to jego osobiste sprawy, dla mnie nie mające najmniejszego znaczenia. Natomiast zawsze ważne dla mnie było to co jest i bedzie :-D Każdy ma jakąś przeszłość ... :-D

Gość rocznik_bieżący
właśnie ja też nigdy nie chciałbym znać szczegółów związków mojej ukochanej, po co mi to, żyjmy chwilą i teraźniejszością a nie przeszłością. Nigdy nie pytam, Ona nie opowiada, tak samo i ja, i jest świetnie :)

Gość nie warto
nie warto opowiadać to potem się ciągnie, jest materiałem do wyciągania podczas kłótni, w złych chwilach wraca jak bumerang...nie, nie warto jakieś ogólne info- że się z kimś było, że był np. brunetem i że w życiu zajmował się tym i tym... i tyle, nic więcej

Gość nie warto
no chyba że tamten związek miał jakieś poważne konsekwencje dla aktualnego życia- typu jakies molestowanie czy inne problemy a jak facet się dopytuje to milcz jak grób i powtarzaj że teraz ważny jest tylko on

Gość gość
nie mowic

Gość gość
Ja mówię, ale też nie mam nic specjalnego do ukrycia. O moich związkach mogę opowiedziec nawet innej osobie. Zdarzyło mi się opowiadać coś tam osobie, która była załamana po porzuceniu i chciałam ją pocieszyć (a nie była to moja bliska przyjaciółka). Raz odmówiłam: spotykałam się z chłopakiem, na jego prośbę streściłam mu moje dotyczczasowe życie uczuciowe, ale drażniło mnie to, że faceta interesują tylko moje sprawy łóżkowe: "czy robiłaś mu loda?", "czy doprowadzał cię do orgazmu" - a była to chyba 4 randka. Nie muszę dodawać, że znajomość się nie rozwinęła.

Gość gość
nie ,nigdy z kim bylas i co przezylas to tylko twoja sprawa .

jak dziewczyna przez kilka miesięcy związku by mi nie powiedziała a potem bym się dowiedział to zerwałbym z nią bo nie potrafiłbym jej już zaufać. Co innego gdyby sama powiedziała wtedy ok każdy ma jakąs przeszłość