Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veronka

... MAŁE SZCZĘŚCIA ...

Polecane posty

________ Świetnie, więc nie daj się smutkom. ;) U mnie niestety ciągle pada, ale tylko za oknem, bo w sercu mocno świeci słonko. :) Pozdrawiam i życzę dużo radości! PS. Napisz potem, jak imieninki... ;)

26 KASIA Ja również przesyłam duże uśmiechy! :) :) :) I życzę jutro przyjemnego wypoczynku, nie ma to jak weekend. ;) Radosnego dzionka!

Gość ________
Veronka nic szczególnego nie robie.. ja to nawet nie obchodze imienin, ale dostalam prezenty od mamy i taty ;) i zyczenia od siosty :)

Gość rocznik_bieżący
słuchajcie.. bo temat jest o małych szczęściach a mogę napisać o wielkim szczęściu ?? :D ja też jestem .... napisała o Wielkim czy ja też mogę ?! :D (zaraz wyjdę na głupka :))

________ Super, w końcu najważniejsza jest pamięć, zwłaszcza najbliższych. Ja też nigdy nie wyprawiam imienin, może dlatego że są... w Wigilię. ;) Pozdrawiam serdecznie!

ROCZNIK_BIEŻĄCY He he, pewnie! :D Te małe to tak symbolicznie, żeby je także doceniać. Ale oczywiście wszystkie powody do szczęścia są tu mile widziane, te większe również. ;)

Gość ________
ja chce dodac jeszcze jedno moje male szczescie : wypilam wlasnie pyszną kawe rozpuszczalną, ze smietanka i cukrem ;)

Gość rocznik_bieżący
no to ja kogoś kocham :D

________ No i jak takie drobiazgi potrafią cieszyć, super. :) To ja też zaraz zrobię sobie ulubioną herbatkę, którą dostałam do mojego największego szczęścia... :)

Gość rocznik_bieżący
właśnie hebratka, liściasta bez cukru, pycha

Gość ________
ja tym tu mogla wypisal wiele szczęść... jest tyle powodów, aby byc szczęsliwym, aby cieszyc sie zyciem... A wlasie najwazniejsze jest to, zeby potrafic cieszyc sie tymi malyi, na pozór nieistotnymi sprawami, z ktorych przeciez składa sie nasze zycie.. Jak chocby zjedzenie czy wypicie czegos dobrego, usmiech sąsiada, chwilowe wyjście slonca, sms od chlopaka i wiele wiele innych malych rzeczy.. :)

ROCZNIK_BIEŻĄCY Tak, to bardzo duże szczęście. Gratuluję z całego serca. Dbaj o swój skarb jak najlepiej. Ja również kocham i jestem kochana. Naprawdę piękne uczucie. A już za 3 dni nasza pierwsza rocznica... :) I jak tu się nie cieszyć?!

ROCZNIK_BIEŻĄCY Ooo, wiesz co dobre... :D Właśnie taką herbatkę uwielbiam. No może bardziej owocową niż liściastą, ale i taka jest pyszna. ;)

Ja też jestem szczęśliwa, mimo, że w nocy miałam prawie 40 stopni gorączki, ale ten okropny stan tylko mi uświadomił, jak wspaniałego mam mężczyznę, który: potrafi chce jest ...

ANOUSHKA Życzę więc wiele zdrówka i szybkiego powrotu do formy. A tak to już jest, że wszystko czemuś służy i z tych gorszych chwil też można wyciągnąć pozytywne wnioski. Pozdrawiam!

Gość rocznik_bieżący
do Anoushka: szybkiego powrotu do zdrowia :D zauważyliście że coraz więcej osób tu pisze :) temat powrócił na górę spisu, też dzięki autorce, która ciągle zachęca :) pozdrowionka dla wszystkich... a dla pań po bukiecie 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Veronka-dzieki;) Gratulacje rocznicy ;) ------------ ja też wypiłam kawusię rozpuszczalną z cukrem i smietanką, pychotka ;) rocznik_bieżący ---- super,że kochasz ;) Anoushka :) i zdrowiej :) a ja się cieszę,bo własnie w radio leci piosenka Skaldów ;) którą lubie ;)

Bardzo się cieszę, że wokół są ludzie, którzy potrafią być tak pozytywnie nastawieni do życia i świata. :) Chyba każdy z nas lubi otaczać się takimi osobami. Dlatego fajnie, że jesteście, dla Waszych rodzin, przyjaciół, znajomych, a nawet zupełnie obcych ludzi, którzy mają z Wami kontakt. Może i oni dzięki Wam się uśmiechną? 26 KASIA Ja również dziękuję. Już nie mogę się doczekać tego dnia... ;) ROCZNIK_BIEŻĄCY Napisz coś więcej o tym swoim dużym szczęściu... Możesz? ;)

Veronka, szykujesz cos specjalnego na Wasza rocznice? A wiecie z czego się najabrdziej cieszę? Że mam wspaniałych ludzi wokoło siebie;) Takich,na których zawsze mogę liczyć, a i oni wiedza,że mogą liczyć na mnie. To chyba największe szczęscie ;) Całuski;)

26 KASIA Masz rację, to bardzo ważne mieć obok bliskie, zaufane osoby, które w każdej chwili są dla nas oparciem. Trzeba o nie dbać i pielęgnować te więzi. :) A na rocznicę będzie kolacja, ale to z inicjatywy mojego ukochanego - sam chce mi coś przyrządzić. ;) Ja więc skoncentruję się na jej \"oprawie\", a reszta to ścisła tajemnica... :D Właśnie, a może macie pomysły na jakiś ciekawy prezencik z tej okazji?

26 KASIA Masz rację, to bardzo ważne mieć obok bliskie, zaufane osoby, które w każdej chwili są dla nas oparciem. Trzeba o nie dbać i pielęgnować te więzi. :) A na rocznicę będzie kolacja, ale to z inicjatywy mojego ukochanego - sam chce mi coś przyrządzić. ;) Ja więc skoncentruję się na jej \\\"oprawie\\\", a reszta to ścisła tajemnica... :D Właśnie, a może macie pomysły na jakiś ciekawy prezencik z tej okazji?

Gość rocznik_bieżący
no nie wiem cy powinienem, heh Po prostu jest świetną osóbką, mądrą inteligentną, cudowną wyrozumiałą, czułą, ambitną no i śliczna jest niesamowicie dla mnie, piękna z niej kobietka, mam nadzieję ze się nie obrazicie jak napiszę że dla mnie jest najpiękniejsza na świecie. Kochamy się niesamowicie, nie kłócimy się w ogóle, sprzeczki wynikają z tego że się zbytnio martwimy jedno o drugie, żeby tylko nam się malutka krzywda nie stała, a kończą się po kilku minutach i zapominamy o tym błyskawicznie. Kocham ją za wszystko taką jaką jest i tak już pozostanie, bo ja będę robił wszytsko żeby było jak najlepiej między nami już zawsze :) Jest jak w najpiękniejszym śnie być może, jak w bajce o najszczęśliwszym zakończeniu, jesteśmy razem już rok w sumie, wciąż mamy wiele wspólnych tematów, mamy wiele wspólnych zainteresowań mimo że studiujemy na różnych kierunkach. Po prostu jest bosko co tu więcej mówić. Ale żeby nie było, zanim się znaliśmy io byłem sam też potrafiłem cieszyć się z małych rzeczy, z drobnostek. :D:D:D:D:D:D

Veronka,zacina mi się cafe,więc pewnie przegapiłam kilka Waszych wypowiedzi ... Ale nie mam pomysłu na prezent rocznicowy, nigdy nie obchodziłam czegoś takiego. Ale pomyśle nad tym;) Piekny wieczór Wam się zapowiada, oby byl niezapomniany;)

rocznik_bieżacy GRATULACJE Z CAŁEGO SERCA takiej wyjatkowej osóbki ;) Pielęgnuj i dbaj o nią;) :):):):):):):):)

Gość rocznik_bieżący
A prezent to szcerze mówiąc ciężko mi powiedzieć, prezenty w sumie nie są ważne, dla mnie wystarczy że Ona jest i że rocznicę spędzimy razem :) ale to dłużej niż 3 dni :) Możesz się ubrać tak, żeby wyeksponować wszystkie części swojego ciałka które lubi, na pewno dla niego to będzie przyjemnośc :D A prezent, nie wiem, to zależy co lubi, czym się zajmuje, ile ma latek...

ROCZNIK_BIEŻĄCY To piękne, co napisałeś... Cieszę się, że także mogę żyć tym najpiękniejszym uczuciem - miłością... :) Ja się na pewno nie czuję urażona, bo też słyszę od mojego mężczyzny, że jestem najpiękniejsza na świecie - chyba dla każdego ta druga połówka jest zawsze naj, naj. Oboje macie wielkie szczęście, że trafiliście na siebie i możecie teraz cieszyć się sobą, kochać... Pozdrawiam serdecznie zarówno Ciebie, jak i Twoją ukochaną! :) :) :)

Mnie też się Kafe zacina... Dziękuję Wam. Wiem, że prezenty nie mają znaczenia, co innego się liczy, dlatego jestem pewna, że wspaniale spędzimy ten wieczór. Po prostu chcę Mu sprawić jak największą radość i szukam czegoś symbolicznego. Także za wszelkie sugestie będę wdzięczna. :) ROCZNIK_BIEŻĄCY He he, fajny pomysł z tym strojem... Tylko, że troszkę ciężki w realizacji, bo On wszystko we mnie uwielbia, więc... sam rozumiesz... :D

Gość elodi
a ja jestem szczęsliwa bo zjadłam pyszną zupe pomidorową:Da potem jeszcze jakieś lody pycha

Gość rocznik_bieżący
A ja zjadłem właśnie obiadek i cieszę się bo był smaczny choć kosztował praę groszy :D

Gość rocznik_bieżący
Wiecie co.. ja kocham jeść :D