Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek84

NARODOWE ODRODZENIE POLSKI - co sądzicie

Polecane posty

Gość fiołek84

zastanawiam sie nad wstapieniem do nich? co o nich myslicie? prosze o szczere odpowiedzi

Gość fiołek84
ta organizacja która jest przeciw uni , przeciw aborcji , przeciw homoseksualonsci, przeciw emigrantom w naszym kraju, za praca dla ludzi w polsce, za rzadami bez korupcji. to w skrócie

Gość fiołek84
młoda jestem nieznam sie, wiec prosze nie krytykowac mnie.Ja tylko sie pytam i zastanawiam nad tym

Gość fiołek84
ale faszysci byli za likwidacja zydów , murzynów ...a oni nie sa za ludobójstwem fakt sa za kara smierci , ale dla tych najciezszych zbrodniarzy. Ich program mi sie podoba, zwłaszcza ze nie pobieraja zadnej kasy za stanowisko.Ze pracuja tam społecznie.Utrzymuja sie ze sponsowrów i skladek członkowskich. Ale jak maja cos z faszystami wspólnego, to nie bardzo mi odpowiada.Zeby nie napisac wogóle nie odpowiada :)

Powiem tak - widziałam ich \"spot\" przedwyborczy i moje nędzne włosy zjeżyły mi się na głowie, w gardle zaschło i oczy wyszły z orbit i potrzebowały trochę czasu, żeby na nie trafić z powrotem... Sorry, ale jak ktoś w programie jawnie opowiada się za tym, aby każdy posiadał broń w domu oraz pokazuje coś na kształt marszu \"czarnych koszul\", to zaczynam się bać... :-0

Gość fiołek84
moze bron w kazdym domu to zły pomysł, ale gaz łzawiacy by sie przydał...zwłaszcza jak noca wracam do domu

Gość Ale głupia jesteś
Kolejny żołnierzyk Giertycha

Gość fiołek84
sorki nie rozumiem dlaczego napisałas ze jestem głupia, kurcze ja tylko pytam.MOgłabys normalnie odpowiedziec, doradzic mi a nie tylko hasło głupia jestes.Zamiast czegos takiego napisz czeu nie am tak robic.Przeciez pisałam wyzej ze sie nie znam i ze tylko pytam

Gość mnie się ta partia podoba
nie zwracaj fiołku uwagi na małogłowych którzy Cię tu obrażają

Gość fiołek84
dzieki a mozesz powiedziec cos wiecej o tej parti.Piszesz zejestes za - dlaczego?

Gość Ale głupia jesteś
Mało ci tego co wyczyniaja te śmierdzące naziole? Obrzucanie kamorami feministek, homoseksualistów , napady na obcokrajowców itd.

Gość fiołek84
nie jestem za homoseksualistami.niech sobie kazdy rtobi co chce, ale mi to nie odpowiada feministyczne hasła mi nie odpowiadaja.Nie które tylko a co do obcokrajowców.... wiesz ja chce miec praca w swoim kraju , a nie jezdzic po całym swiecie.Wkurza mnie to ze u siebie nie mam , a inne narody tak.Przez co ja musze rozgladac sie za anglia, holandia i niemcami. Moze nie w całosci sie zgadzam z tym ugrupowaniem, ale wiekszosc z ich postulatów popieram np.przeciw aborcji za kara smierci w najgorszych przestepstwach za adoptowaniem przez homoseksualistów za korupcja za dotacja dla matek samotnie wychowujacych dzieci za dotacje dla biednych dzieci posiłków i tw wyżej które opisywałam

Gość fiołek84
czy ja tu napisałam ze jestem za faszystami ze za hitlerem?? kurcze ja tylko pytałam co sadzicie o tym zgrupowaniu nawet nie wiedziałam ze oni maja cos z faszystow ja tylko pytam!!

Gość Ale ty głupia jesteś
No to jak nie jestes za faszystami to po co chcesz do faszystowskiej organizacji wstapić?

Gość no ja też
:-O

Gość narodowa a nie faszystowska
a to różnica, tylko żydkom to nie w smak

Gość Ale ty głupia jesteś
No i się okazało,że wszyscy przeciwnicy to Zydzi! Tak wygląda ich prawdziwe oblicze.

Gość oczywiście masz
żydków na myśli

Gość rządzi ten kto ma pieniądze
- a kto ma, poczytaj niedojdo trochę i nie cietrzew się bez powodu

Gość na takich prostaczków jak ty
nie ma rady, wiesz swoje bo ci tak w TV powiedzieli

Gość Ale głupia jesteś
A wszystko to wina Żydów i cyklistów :O. Polskie sieroty zawsze musza na kogos winę za swoje niepowodzenia zwalić.

Gość ale tępaki z was

Gość fiołek84
kurczxe człowie sie pyta innych co mysli o takiej porganizacji a zostaje zmieszany z błotem , ze jest faszysta, przeciwnikiem żydów i takie tam/ ja tylko chciałam poznac opinie.nie rozumiem waszych uwag!

Gość Narodowiec
nop to polski faszyzm i bardzo odbrze. zakaz pedałowania! jude raus! to są prawdziwi patrioci, nacjonalisci i narodowcy. nie sa rasistami, po prostu nie chca w Polsce obcych ludzi. Polska Dla Polaków!

Gość Ziemniak-Wielki
Ziemia dla ziemniaków,precz z rolnikami!!!!