Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.R

Emulsja matujaca z Iwostinu?Warta zakupu?

Polecane posty

Gość A.R

Hej dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem tej wlasnie emulsji.Czy jest ona warta zakupu?Mam bardzo tlusta cere czy ona mi pomoze?Prosze o opinie.

Gość A.R
???????????????????????????

Ja też mam b tłustą cere. emulsja nie matuje na długo. Jak zresztą waszystkie kremy. Już straciłam nadzieje że znajde krem długo matujący. Nie ma raczej takiego Ale ja lubie ten krem bo jest lekki, nie zatyka porów i nic mi po nim nie wyskakuje jak po innych kremach. Stosuje go bo jest dobr dla cery i skóra po nim jest zdrowa. Nadaje się do mojej cery. Ale jeżeli chodzi o matowienie to tak jak z innymi, niestety.

Gość A.R
Wielkie dzieki Gula.Wiem ze zaden krem nie jest w stanie zmatowic skory tlustej na dlugo ale jakis niestety trzeba uzywac.A ile on kosztuje?

Gość Asika
nie znam tego kremu, nie próbowałam ale ostatnio kosmetyczka mojej siostry powiedziała zeby nie używać matujących bo skóra po nich myśli że nie ma naturalnej ochrony i produkuje jeszcze więcej tego świecącego się świństwa, chyba więc pozostaje świecic sie:)

Gość A.R
aha a mam jeszcze pytanki a nie wiesz czy ten na noc regulujacy gruczoly jest dobry?Bo tez mam zamiar go sobie kupic bo ta emulsja matujaca to raczej tylko na dzien sie nadaje.

Gość A.R
do Asiki>a mi znowu kosmetyczka powiedziala ze powinnam takie stosowac,

Asika przeważnie kosmetyki do tłustej cery tak właśnie robią. Wysuszają skóre i przezto jeszcze bardziej się tłuści. Ale ten krem nie. Dobrze nawilża. Przynajmniej u mnie. Dlatego go stosuje. Przynajmniej nie szkodzi kosztuje 28 zł. Dużo.

ja mam i emulsję matującą i żel na dzień i wydaje mi się, że żel jest lepszy. nie obciąża mi tak skóry jak emulsja. ale zaden z nich nie matuje mnie na długo, tak smao jak inne kremy, których próbowałam i to też te nienajtańsze). jak jestem wyspana i wypoczęta, to jest ok. ale jak jestem zmęczona to max3 bez świecenia się. a między iwostinem a vichy własciwei różnicy nie widzę, jedynie w cenie:) iwostin kosztuje około 28-30 zeta.

max 3 h bez swiecenia sie miało być:) i nie prawda, ze nie powinno sie używac matujących, bo jak smarowałam sie kremami do normalnej cery albo wrazliwej, to dopeiro była tragedia:O nigdy więcej! przede wszytskim wyskakiwały mi co chwilę jakieś syfki, a przy tych do tłustej skóry nie mam żadnych wyprysków i to już jest duzy plus.

Gość Asika
a propos kremu na noc z Iwostinu, to miałam próbkę i był całkiem niezły ale dziwny zapach miał.

Gość A.R
dzieki wielki!Na pewno wyprobuje tej emulsji matujacej.A podobno dobry jest tez tonik z Iwostinu.Podobno ma w skladzie glinke.

Gość Asika
do marusia wiesz ja kupiłam Erisa krem odżywczo-normalizujący i stosuję go na noc , po nocy mam cerę gładką i nawilżoną.

no ja tam nie czuje zapachu, może nie jest rewelacyjny, ale go nie czuć. marusia oczywiście że nie można przy takiej cerze stusować tłustych kremów, czy kosmetyków do suchej cery. Krem żeczywiście lepiej stosować matujący, ale np żel czy tonik jakiś łagodny, np dla cery wrażliwej, i przedewszystkim bez alkocholu. To po prostu zabronione! Ja polecam serie z AA Young jest naprawde delikatna i nie przsusza cery. Jednym słowem każdy musie znaleść kosmetyki dla siebie, bo u każdego inny problem i wymagania

ale ja tłustych nie stosowałam, raczej te do normalnej i mieszanej, lub do wrażliwej. i efekt był koszmarny:o hehehehe, jakbym tak się tłustym wysmarowała, to by mi chyba [podkład spłynął juz przy nakładaniu:D

no to tak jak mówiłam dla każdegoco innego :) albo trafiłaś na kiepskie kosmetyki

Gość *kajka*
A.S. jesli mogę coś poradzić , nie kupuj całej serii za jednym zamachem . Ja tak zrobiłam i kasa poszła się ....... Wybutnie mi nie posłużył , wręcz przeciwnie. Jednak te kosmetyki chwali sobie bardzo wiele dziewczyn , spróbuj inaczej sie nie przekonasz , jak Ci przypasuje , wtedy do kompletu kup sobie ten na noc. Ta seria ma zapach , taki hmmm..... kadzidlano-kościelny , ale akurat zapach w żaden sposób mi nie przeszkadzał /

Acha i jeszcze jedno ja kiedyś stosowałam razem z żelem do mycia twarzy i były o wiele lepsze efekty niż stosując sam krem

Gość Asika
no w sumie to chyba tak jest ze kosmetyki z jednej serii sie uzupełniają.